ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckberg och Simon Sköld stoppas från att förnya sina löften

24 okt, 2022 
Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg och Simon Sköld hade egentligen en romantisk plan för i år. Men nu blir den inte av.
Nu berättar författaren om parets hinder på vägen.
”Planen var att..”
Annons
Camilla Läckbergs ord om nya ParadiseBrand logo
Camilla Läckbergs ord om nya Paradise

I somras firade deckardrottningen Camilla Läckberg och hennes kärlek Simon Sköld fem år som gifta.

Paret hade då varit tillsammans i några år – då de träffades på ett event när hon firade tio år som författare – och då fick de upp ögonen för varandra. Det ena ledde till det andra och 2016 kom deras gemensamma dotter Polly till världen.

Camilla Läckbergs relationsknep

I en intervju med Femina har Camilla berättat om parets knep för att hålla kärleken vid liv.

– Att ha kul ihop. Simon och jag har väldigt, väldigt roligt tillsammans och vi är fruktansvärt spontana båda två. Som det här husbilsköpet, till exempel. Det var ett spontanköp. Det är sådana grejer vi kan göra, sa hon då och la till:

Annons

– Den ena slänger ut sig något, som ”ska vi inte köpa en husbil och åka och campa?”. Då är det ingen som bromsar, utan den andra säger ”klart att vi ska!”. Så vi hittar hela tiden nya roliga grejer att göra. Vi har skitkul ihop.

Paret stoppas från att förnya sina äktenskapsord

Men nu verkar paret ha stött på ett litet hinder. Det är på Instagram som Camilla berättar hur deras planer har blivit lagda på is, då de kommit annat i vägen. De hade egentligen tänkt förnya sina äktenskapsförord i år.

”För fem år sen i juni gifte vi oss i New York. Och planen var att förnya löftena i Las Vegas i år. Men vi har båda haft så sjukt mycket med jobb, så vi fick bara inte till den resan i år. Så vi skjuter på det o småfirar lite genom att Simon hänger med hit när jag går kurs.”

Vi får se om paret förnyar sina äktenskapsförord framöver helt enkelt!

Annons