Simon Skölds lycka med Camilla Läckberg: ”Fått en nytändning”

01 jun, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Simon Sköld
Simon Sköld och Camilla Läckberg har varit ett par sedan 2014.
Nu berättar Simon om nytändningen paret har fått.
– Både jag och Camilla, säger Simon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg sanna ord om Simon Skölds nya tv-karriär
Camilla Läckberg sanna ord om Simon Skölds nya tv-karriär

Simon Sköld, 36, och Camilla Läckberg, 48, har sedan 2014 varit ett par. 2017 gifte de sig och efter det har kärlekssagan för paret rullat på. Båda två har flitigt syns på röda mattan vid diverse sammanhang de senaste åren.

Det är inte bara tillsammans som paret ger sig ut på diverse saker. Camilla har under åren de varit ett par fortsatt att släppt bästsäljande böcker. Däribland boken Gökungen i den uppskattade Fjällbacka serien som släpptes förra året.

Simon Sköld har inte heller legat på latsidan. Förutom att han har sin MMA-karriär så dyker han upp i fler olika tv-framträdanden. Under våren har vi kunnat se honom i Dragrace Sverige på SVT, men också i TV4:s Sveriges mästerkock VIP. Ett program där han tog sig hela vägen till finalen innan han snubblade på målsnöret och fick se sig besegrad av vännen Carin da Silva, 38.

Simon Sköld om nytändningen med frun Camilla Läckberg

Annons

– Både jag och Camilla har fått en nytändning. Vi tycker det är kul och alltid gillat att laga mat. Men det här gav en ny nivå på det, säger han.

Simons medverkan har uppskattats på fler håll, vilket även tittare som följt programmet har visat.

”En väldigt trevlig kille som vet hur man lagar mat”, skriver en följare om Simons insats på TV4 Instagram konto.

Stödet från Camilla Läckberg till Simon Sköld under inspelniningen

Det är dock inte bara följarna som är nöjda med Simons insats, utan även på hemmaplan har han fått stöttning av sin fru Camilla.

– Hon har varit fantastiskt stöttande och peppande när jag kommit hem på kvällarna och varit helt slut. Det har varit superkul, säger han.

I semifinalen i programmet gästade Camilla Simon i tävlingen och fick då också en insikt hur det var för Simon att genomföra inspelningsdagarna.

– Hon tyckte det var jättekul att jag var med i programmet. Camilla var med i semifinalen och sa ”är det såhär jobbigt och jag tävlar ju inte ens”, säger Simon.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons