LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Simon Skölds beslut i relationen med Camilla Läckberg – detaljen avslöjar

23 apr, 2023 
André Färnsveden
Simon Sköld, Camilla Läckberg.
Simon Sköld och Camilla Läckberg har varit gifta i fem år.
Nu visar Simon upp kärlekshyllningen till hustrun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg om Villa Lumos: ”Vi är där året runt”Brand logo
Camilla Läckberg om Villa Lumos: ”Vi är där året runt”

MMA-fightern Simon Sköld, 35, och Camilla Läckberg, 48, träffades för första gången på ett event för Camilla som firade tio år som författare. Där fick de upp ögonen för varandra, vilket blev startskottet för deras kärlekshistoria.

Paret har varit gifta i snart fem år då de beslutade att gifta sig i New York 2018. Och i år fanns planer om att förnya löftena i Las Vegas. De fick dock ställas in, då både Camilla och Simon, helt enkelt hade för mycket jobb att stå i.

Annons

För fem år sen i juni gifte vi oss i New York. Och planen var att förnya löftena i Las Vegas i år. Men vi har båda haft så sjukt mycket med jobb, så vi fick bara inte till den resan i år. Så vi skjuter på det o småfirar lite genom att Simon hänger med hit när jag går kurs.

Simon Skölds kärlekshyllning till Camilla Läckberg

Planerna fick ställas in, men nu verkar det som att Simon har fått en ny idé för att hylla kärleken till Camilla. Han har nämligen valt att tatuera in hennes namn på sidan av sitt vänstra ringfinger. Men det var inte smärtfritt, förklarar han i inlägget.

I frågan om det gjorde ont... ja”, skriver Simon

Simon Sköld.
Simon Sköld visar upp nya tatueringen.

En fin gest!

Annons

Simon Sköld om stora familjelyckan

Simon och Camilla har även en dotter, Polly, som nyligen fyllde sju år. I ett inlägg på Instagram delade Camilla med sig av den stora familjelyckan.

Idag fyller hon 7 år! Familjens solstråle och energiknippe! Polly började förfira redan igår med att checka in på hotell med Christina Melin och Fanny Melin och nu har vi anslutit. Vi har en hel dags firande framför oss och Pollys pepp är enorm!

”Vi ska ha kalas med laserdome för hennes kompisar och ikväll har vi middag på Lumos med familj och vänner”, skriver Simon Sköld.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons