Simon hyllas av Camilla efter episka kärlekstatueringen

Wow! Här är Simon Skölds nya, stora tatuering – och den som är allra mest nöjd med kärleksbudskapet på den är givetvis hans fästmö, Camilla Läckberg.

MMA-fightern Simon Sköld, 29, vet exakt hur man får till husfriden hemma hos sig och fästmön Camilla Läckberg, 42. I alla fall att döma av hans nya, kärleksfulla tatuering.

I parets gemensamma blogg visar nu Simon upp sin stora gaddning på baksidan av ena benet. Tatueringen täcker hela profilens vad och föreställer en karta, en kompass och en stor text med det tydliga kärleksbudskapet “Happy wife, happy life”.

LÄS OCKSÅ: Simon Skölds bestämda barnbesked om Camilla Läckberg

“Karta och kompass symboliserar att oavsett hur mycket man vet och kan så visste inte jag vart jag skulle landa. Jag trodde inte jag skulle träffa en kvinna som var 40 år hade tre barn och skulle ta mitt hjärta med storm”, skriver Simon på parets gemensamma blogg och fortsätter:

“Har texten Happy Wife, Happy Wife längst ner och det är för att jag ser livet så, och jag tror att det går åt båda hållen. Jag tror inte Camilla kan vara lycklig om inte jag är det.”

Och Camilla Läckberg verkar minst sagt lycklig över Simon Skölds fina budskap på benet. På Instagram har hon lagt upp en bild på fästmannens vad och kommenterat tatueringen med en hyllning.

“Själv är jag dock mest nöjd att ha hans motto i livet permanent inskrivet: “Happy wife, Happy life“, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs oro över åldersskillnaden med Simon

Foto: IBL