Camilla Läckbergs oro över åldersskillnaden med Simon

Camilla Läckberg oroade sig för att hon var vad Simon Sköld egentligen ville ha. När hon konfronterade honom fick hon ett svar som fick henne att falla ännu mer för honom.

Deckaraktuella Camilla Läckberg, 42, är van vid att kritiseras och ifrågasättas. Nu ger hon svar på tal på de mest återkommande punkterna som folk stör sig på.

I nya avsnittet av podcasten “Värvet” pratar hon bland annat om den 13-åriga åldersskillnad som är mellan henne och sambon Simon Sköld, 29.

– De har nu på senare år stört sig på att jag blivit tillsammans med en yngre kille, vilket också är väldigt fascinerande med tanke på hur många män jag ser i min omgivning som har betydligt yngre kvinnor än vad min sambo är, konstaterar Läckberg.

Hon säger att när det är män som träffar yngre kvinnor så hyllas de för sin kärlek – medan det för henne och Simon varit motsatsen.

– Vi har fått springa gatlopp i pressen för vår 13-åriga åldersskillnad. Så jag märker mer och mer att det är skillnad på män och kvinnor och den granskning man utsätts för och den moraliska och den livsmässiga ribban man ska upprätthålla, säger hon.

Samtidigt erkänner Läckberg att hon ifrågasatte sitt självförtroende och sin självbild när hon började dejta MMA-stjärnan Simon på grund av hans vardagsingredienser.

– Jag träffade en kille som inte bara var yngre utan även rör sig i en värld med extremt vältränade människor. Jag var i hyfsat bra form när vi träffades, men det går ju inte att jämföra med de här fitnessbrudarna som är en del av vardagen på gymmen, säger hon.

Lösningen på oron blev helt enkelt att konfrontera oron med sin nya kärlek. Läckberg tog upp det faktum att hon var över 40, hade fött tre barn och att det syntes på hennes kropp. Camilla var ärlig och sa hon kände sig obekväm för hon kunde se framför sig att han istället kunde vara tillsammans med en 22-årig vältränad tjej.

Simons respons på hennes oro var dock världsklass:

– Han tittade på mig helt oförstående och sa att om jag hade velat vara ihop med en 22-årig fitnesstjej så hade jag väl varit det. Det avgjorde hela diskussionen. Han har valt att vara ihop med mig och tycker att jag är snygg, sexig, vacker och älskar mig.

Sedan dess har paret flyttat ihop och fått dottern Polly, 1, tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Läckberg om att ta bort sina bröst: ”Börjat fundera på det”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg ber om ursäkt för sitt beteende

FOTO: Ibl