Camilla Läckberg ber om ursäkt för sitt beteende

Camilla Läckberg ber nu sin familj och nära och kära om ursäkt för sitt eget beteende. Efter de ärliga orden har hon fått ett enormt stöd av sina fans.

Författaren Camilla Läckberg, 44, är en kvinna med många järn i elden. Framför allt nu inför releasen av nya boken “Häxan”.

Nu öppnar hon upp om de ofrivilligt tunga känslorna på Instagram. För trots att hon beskriver att hon har världens bästa man, barn, pysslar med sitt drömjobb och är “pinsamt priviligierad” med ekonomi och möjligheter så är inte allt oke.

“Ändå ger det märkligt nog inte någon immunitet mot den där stressklumpen i magen. Mot den där känslan av att inte räcka till och och av att befinna sig på ett sakta sjunkande skepp”, skriver Läckberg.

Fyrabarnsmamman tar upp det konstant dåliga samvetet som gör att hon glömmer saker som matsäckar och gympakläder. Inte ringer tillbaka till vänner.

“Kör istället dygnet runt race med korrläsning manus, plåtningar, intervjuer, möten och några andra hemliga projekt och försöker vara duktig flicka o leverera. Gärna över förväntan.”

LÄS OCKSÅ: Läckberg om skilsmässan: ”Till 100 procent mitt beslut”

Camilla Läckberg avslutar inlägget med att be om ursäkt:

“Förlåt att jag just nu är dålig flickvän, mamma, dotter, syster och vän. Hoppas ni orkar vänta ut mig tills jag yrvaket kommer ut på andra sidan. Älskar er.”

Efter inlägget har deckarförfattaren fått hundratals stöttande kommentarer från följare och fans som både relaterar, och skickar råd.

“Detta är något alla mammor känner! Det är skönt att du går ut med det! Det får min klump att mildras lite”, skriver en person.

“Sluta försöka vara duktig flicka! Du är bra precis som du är! Ingen är perfekt. Vi gör alla allt vi kan för att hålla oss ovanför ytan…. “, peppar en annan.

“Förstår känslan ! Du gör så gott du kan, mer kan man inte göra. Det finns ingen som räcker till, till precis allt hela tiden”, skriver en tredje.

 

Camilla Läckberg har efter inlägget publicerat ytterligare en bild där hon tackar för stödet hon fått från följarna.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg: Så straffar jag mina barn

FOTO: Ibl / Instagram

SENASTE NYTT!