Simon Skölds bestämda barnbesked

MMA-figthern Simon Sköld och deckardrottningen Camilla Läckberg har fyra barn. Det är dock bara 1-åriga dottern Polly som de har gemensamt och på frågan om fler barn har Simon redan bestämt sig.

Simon Sköld, 29, och Camilla Läckberg, 42, har varit ett omskrivet par enda sedan deras förhållande blev offentligt. Många har lagt stor vikt vid deras ålderskillnad, men ju längre tiden gått desto mer har den blivit accepterad. Förra året fick paret dottern, Polly, som nu har hunnit fylla 1 år.

– En ettåring som det är full fart på. Det har varit mycket med jobb och med Polly. Det är fantastiskt, hon är världens härligaste unge och hon har tre underbara storasyskon som hjälper till, berättar Simon för Hänt.

Polly är den enda av de fyra barnen som är Simons biologiska. Men att ha en liten ettåring hemma tillsammans med tre äldre syskon räcker gott och väl för Simon och Camilla.

– Nej, fyra räcker alldeles utmärkt, säger Simon på frågan om fler barn.

Nu när Polly är ett år så är det snart dags för henne att börja på förskola.

– Hon börjar i augusti. Nu leker hon och busar hemma, sen bor farmor och farfar inte så långt bort så de hjälper oss jättemycket när vi måste jobba. Sen har vi tagit hjälp med barnvakt de gånger det inte gått, berättar han och fortsätter:

– Det är fantastiskt både för henne, dom och oss, avslutar Simon.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs oro över åldersskillnaden med Simon

Foto: IBL

SENASTE NYTT!