Simon Hermanssons kamp under inspelningen av Bachelor

Simon Hermansson i Bachelor
Simon Hermansson är en av killarna som söker kärleken i årets säsong av Bachelor.
Nu berättar TV4-profilen om den tuffa tiden under inspelningen av programmet.
– Man märker att jag blir mer och mer på bristningsgränsen, skriver han i ett inlägg på Instagram.
Annons

Kärlekssåpan Bachelor börjar lida mot sitt slut och nu återstår endast ett par tjejer. Besluten blir allt tuffare för årets två ungkarlar, Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27, som nu har fått starka känslor för flera av deltagarna.

Annons

För Simons del har resan varit rejält dramatisk. När han gjorde entré i programmet hade han ingen aning om att han inte var ensam om att vara årets bachelor. Därför var chocken total när Felix Almsved dök upp i Sydafrika ett par avsnitt in i programmet.

– Jag blev förbannad när han klev in. Att det kommer in en till innebär att det blir konkurrens, det blev tuppfäktning på hög nivå, har Simon Hermansson tidigare sagt till Hänt.

Annons

Inför veckans avsnitt av Bachelor har samtliga tjejer valt vem av killarna de vill lägga ner sin tid och energi på och nu gäller det för Simon och Felix att göra sina val.

Simon Hermansson om saknaden efter dottern

I tisdagens Bachelor tog Simon med sig tre tjejer på en gruppdejt till en skola. Väl där fick de träffa och leka med barn – något som fick Simon Hermansson att sakna sin dotter Lily väldigt mycket.

– Det är superjobbigt för jag tänker väldigt mycket på Lily, vilket gör det jobbigt att prata nu. Det är något speciellt eftersom de här barnen är i samma ålder som Lily och jag ser deras glädje när de träffar oss och får leka med oss, säger han i programmet och fortsätter:

– Det är ändå en glädje. Det är ändå roligt att se de här barnen och att de har så kul men oss men det är ändå en sorg också eftersom jag har en jättefin dotter hemma som saknar sin pappa och jag saknar henne.

Annons

Nu väljer Simon Hermansson att berätta om den tuffa tiden under inspelningen av Bachelor i ett inlägg på hans Instagram-konto.

”När man tittar såhär i efterhand så kan jag inte riktigt förstå hur jag höll ihop allt. Man märker att jag blir mer och mer på bristningsgränsen för just min älskade dotter”, skriver han i inlägget.

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…