Simon Hermanssons familjelycka med flickvännen Olivia

Simon Hermansson och Olivia
Efter sin medverkan i Bachelor 2019 var Simon Hermansson fortfarande singel.
Men i februari avslöjade TV4-profilen att han träffat kärleken efter inspelningarna.
Nu berättar Simon om familjelyckan med sin nya flickvän Olivia Hallman.
Annons

Det var i Bachelor 2019 som tittarna fick lära känna ungkarlen Simon Hermansson, 29. Det verkade som att han hittade kärleken i programmet men bara ett par veckor efter att inspelningarna var över tog relationen med Patricia Hanjikova, 24, som fick Simons sista ros, slut.

Annons

Därefter började Simon att dejta Isabella Larka, 30, som även hon var en av deltagarna i Bachelor. I början av året bekräftade Simon och Isabella dock att de valt att gå skilda vägar.

Annons

I februari kom TV4-profilen med ett nytt kärleksbesked. Han hade då nyligen träffat Olivia Hallman, som tagit honom med storm.

– Jag hade lagt allt på is och givit upp på att ens få en tanke att träffa någon, sa Simon Hermansson till Hänt och fortsatte:

Annons

– Det sa bara klick med stora bokstäver. Har aldrig känt såhär bra med någon såhär snabbt.

Parets nya ord om relationen

Sedan relationsavslöjandet har Oliva och Simon Hermansson umgåtts en hel del. Bachelor-profilen har vid flera tillfällen skrivit om sina känslor för flickvännen i sociala medier.

”Tappar ord när jag tänker på henne. Hon får mig att skratta som ingen annan.Jag ler ständigt även om jag försöker sluta”, skrev han i ett inlägg på Instagram för ett par veckor sedan.

Även Olivia Hallman har berättat om relationen för sina Instagram-följare.

”Kärlek är när du tittar in i någons ögon och ser alltid du behöver”, skriver hon intill en bild på pojkvännen.

Familjelyckan efter Bachelor

Både Simon Hermansson och Olivia har barn sedan tidigare relationer och det verkar som att alla kommer överens väl. I sociala medier har följarna fått se dem umgås flitigt och nu delar Simon och Olivia med sig av varsina inlägg om familjelyckan.

”Ni får hjärtat att slå volter och jag skulle inte kunna önska mig ett annat liv än just det här, tillsammans är vi kompletta”, skriver Olivia intill en bild på sig själv och parets tre barn.

”Min familj. Svårt att verkligen förstå hur lyckligt lottad man egentligen är. Er dör jag för! Älskar er från botten av mitt hjärta. Komplett är det rätta ordet!”, skriver Simon till samma bild.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…