Simon Hermanssons återförening med Isabella Larka

Isabella och Simons återförening
Simon Hermansson och Isabella Larka har hittat tillbaka till varandra efter en dramatisk säsong av Bachelor 2019.
Nu visar de upp kärlekslyckan i sociala medier.
Annons

I säsongsavslutningen av Bachelor 2019 valde ungkarlen Simon Hermansson, 29, att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24. Isabella Larka, 30, som även hon lyckats ta sig hela vägen till det slutgiltiga ögonblicket, fick därmed åka hem till Sverige utan mannen hon dejtat i flera veckor. Simons beslut förvånade Isabella eftersom hon uppfattat situationen annorlunda.

Annons

– Jag kunde inte se det här komma, vi har alltid haft så bra kemi och mysigt när vi har setts och roligt. Det är därför det är så konstigt. Jag kunde inte se det här, sa Isabella Larka efter att ha fått nobben.

Väl hemma i Sverige valde Simon och Patricia att gå skilda vägar bara ett par månader efter att inspelningen av Bachelor avslutats. När säsongsfinalen visades på tv valde Simon Hermansson att erkänna för sina följare att han fattade fel beslut i programmet.

Annons

”Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”, skrev han.

Isabella Larka har förlåtit Simon

Isabella svarade ja på Simons kärleksinvit och sedan dess har de två hållit kontakten. Det verkar som att Isabella har förlåtit Simon för att han dissade henne i Bachelor.

– Jag är inte speciellt långsint av mig och hade redan förlåtit Simon oavsett om han hade ångrat sitt val eller inte, sa Isabella till Hänt förra veckan.

I nuläget verkar det som att de endast är vänner – men Isabella Larka stänger inga dörrar för vad som kan utvecklas när de väl ses.

– Vi tycker väldigt mycket om varandra, sen får vi se vad det kan bli av det.

Annons

Simon Hermanssons kärleksfulla gest

Nu har Isabella och Simon äntligen fått tillbringa mer tid tillsammans. I ett inlägg på Instagram avslöjar Bachelor-profilen att de har firat julafton ihop.

”God Jul från Lysekil”, skriver han intill en kärleksfull bild på sig själv och Isabella Larka.

Följarna är lyriska över att Simon och Isabella har hittat tillbaka till varandra.

”Äntligen! Så härligt att se er tillsammans!”, skriver en person i en kommentar.

”Åååh fantastiskt o se er ihop! Man blir glad i hela själen! God jul på er finisar”, skriver en annan.

Annons
View this post on Instagram

God Jul från Lysekil 🥰

A post shared by ➖SIMON HERMANSSON➖ (@simonhermanssons) on

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…