Sigrids Bernsons nya erkännande om Let’s dance-beslutet

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har fullt upp med att packa upp flyttkartonger och komma iordning i sin nya villa i Vallentuna.
Under fredagen visar det sig dock att paret spenderar kvällen framför Let's Dance, vilket får Sigrid att tänka på sitt val av att avstå från programmet.
Annons

Efter att TV4 annonserat vilka dansare som skulle medverka i vårens säsong av Let’s dance så saknades ett välkänt ansikte. Proffsdansaren Sigrid Bernson, som medverkat i programmet sedan 2011 med endast undantag för två säsonger, hade nämligen beslutat sig för att inte vara med. Anledningen visade sig bero på att hon kände att det hade blivit för mycket jobb på senaste och att hon nu behövde vila.

Annons

”Jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu”, skrev Sigrid på Instagram och fortsatte:

“Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”.

Stora steget i relationen

Istället för att fokusera på tv-medverkan visade det sig att Sigrid och kärleken Robin Bengtsson som dansade tillsammans i programmet 2019, nu hade storslagna planer för våren. Paret har nämligen köpt sig ett hus tillsammans. Villan, som ligger i Vallentuna utanför Stockholm, är 140 kvadratmeter stor med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta utav tillvaron där, sa Robin om framtiden med Sigrid till Hänt under Melodifestivalen.

Annons

På parets sociala medier får följarna nu hänga med på hur det går för dem att komma iordning. Nyligen delade exempelvis Robin med sig av bilder från sovrummet som äntligen hade blivit klar.

Sigrid Bernson dansar med Robin Bengtsson i Let
Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson slutade på en femteplats i Let’s dance 2019.

Pausen i flyttkaoset

Men mitt bland alla kartonger tog sig paret under fredagskvällen en paus. I en Instagram story visar Sigrid upp hur hon och pojkvännen satt sig framför tv:n för att titta på just Let’s dance.

– Fredag! Kollar ni på Let’s dance gänget? Det gör vi här hemma i flyttkaoset men med våran väldigt härliga tv, säger Sigrid i uppdateringen.

Även Robin syns sitta framför tv:n med munnen full av mat. I klippet konstatera han att han inte hade velat vara på plats i tv-studion.

– Det känns skönt att sitta här och inte vara där, säger Robin.

Annons

Sigrid passar även på att hylla sina tidigare kollegor och ge dem en stor eloge för att de sänder programmet utan publik.

Så grymma som kör på utan publik i studion. Hoppas tittarsiffrorna blir bra nu när många är hemma iaf”, skriver hon.

Sigrids nya ord om beslutet

Något som Sigrid dessutom konstaterar under sin hemmakväll, är att hon inte ångrar sitt val av att avstå programmet under denna vår.

Annons

Det var rätt beslut för mig att inte köra i år men SÅKLART längtar jag att dansa där på golvet igen. Speciellt nu när man ser och vet hur kul de har”, skriver hon på sin Instagram story.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…