Sigrid Bernssons lycka – efter Robin Bengtssons upptäckt med sonen

Sigrids kärleksfulla ord – efter Robin Bengtssons upptäckt med sonen
Efter att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson flyttade till sitt nyköpta hus under vårkanten har det varit relativt tyst från dansaren Sigrids håll. Det är med några enstaka uppdateringar som hon håller sin följarskara insatta i sitt liv på Instagram.
Robin däremot är mer aktiv, och livet med sonen från en tidigare relation är något som Sigrid verkar ge sitt fulla stöd till.
Annons

Artisten Robin Bengtsson, 29, och dansaren Sigrid Bernsson, 31, tävlade som danspar i Let’s dance 2019. I tävlingen fick de upp ögonen för varandra och i slutet av förra året gick de ut offentligt med att det är ett kärlekspar. Så även om de inte vann danstävlingen så åkte de ju inte hem tomhänta direkt – de fann ju kärleken!

Annons
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson I Let
FOTO: Karin Törnblom/TT

Det har flutit på fint för paret sedan dess. Huset är köpt och renoveringen har tagit en stor del av deras karantänliv. Sigrid har däremot varit lite försiktig med sina uppdateringar på sociala kanalerna, medan Robin verkar köra på som vanligt.

Livet i karantän verkar faktiskt ändå vara något som Robin och Sigrid bemästrar väl. Delningar av frisörbesök och naturbilder har följarna kunnat se på deras sociala kanaler.

”Att få dela såna här dagar med sitt barn”

Robin Bengtsson har sonen William sedan en tidigare relation. Och några som verkar komma bra överens är sonen och Sigrid.

Annons

Mello-stjärnan Robin har förutom att sjunga ett annat intresse, nämligen motocross. Vad följarna kan se verkar Robin och sonen  tillbringa en hel del tid ihop, och ett intresse verkar smitta av sig från en till en annan.

”Att få dela såna här dagar med sitt barn gör en helt genomlycklig”, skriver Robin på Instagram till en bild med honom själv och sonen i motocross-mundering. Han fortsätter:

”Vi tycker samma sak är kul, vi gör det ihop och vi snackar på vägen hem om hur kul det blir på onsdag när vi ska tillbaka. Som jag gjorde med min pappa för 24 år sedan”.

Annons

Sigrids glädje över Robin och sonens intresse

Ja, Robin och William verkar verkligen ha hittat en möjlighet att umgås mer ihop – far och son.

Någon som stöttar Robins upptäckt, att sonen även han tycker att motocross är skojigt, är sambon Sigrid.

”Mina fina killar”, kommenterar Sigrid bilden med, följt av ett hjärta.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…