TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sigrid Bernsons första ord om förlossningen: ”Komplicerat”

29 sep, 2022 
Sigrid Bernson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson lever i en riktig bebisbubbla just nu med deras nyfödda son.
Nu väljer Sigrid att för första gången prata om förlossningen – som hon förklarar var något komplicerad.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Förra fredagen fick Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, äntligen välkomna deras första gemensamma barn till världen.

Det var på Instagram som paret delade med sig av den glädjande nyheten att de fått en son och att allt gått bra.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid då på Instagram.

Wille & Viggo. Mina grabbar!”, skriver Robin på en bild där hans son Wille sitter med sin lillebror i famnen.

Följarnas upptäckt efter bilden på nyfödde sonen

Under bilden svämmar det in kommentarer med uppmuntrande ord. Dessutom har många av följarna lagt märke till något – nämligen att bröderna är väldigt lika varandra.

Annons

”Lika som bär”, skriver en person.

”Så fina killar ni har...Wille är/kommer bli en underbar storebror...och de har samma vackra stora blå ögon”, skriver en annan.

”Oj så lika de är. Så fina brorsor!”, skriver en tredje.

Men utöver det har det ekat tomt på Sigrids sociala medier. I ett inlägg på Instagram berättar hon om den ofattbara glädjen över att ha blivit mamma och orsaken till hennes frånvaro; en förlorad tiduppfattning.

När du kom så stannade hela min värld Tider, dagar och datum suddades ut. Det finns inte några måsten. Det finns bara du! Aldrig kunde jag föreställa mig en kärlek så här vacker och gripande. Du är en del av mig och jag är så oändligt tacksam att jag får vara din mamma! Allt är du!”, berättar en rörd Sigrid intill en bedårande bild på sonen Viggo.

Sigrids första ord om förlossningen

Några detaljer kring själva förlossningen har följarna heller inte fått ta del av ännu. I en ny Instagram story, från i onsdags, berättar Sigrid hur tankarna går kring att dela med sig av den stora händelsen – som hon förklarar var minst sagt komplicerad.

Annons

– Jag har funderat lite, för jag har fått frågor om hur förlossningen gick. Det blev lite komplicerat, kan vi väl minst sagt säga, förlossningen. Så jag är såhär, ska jag dela det... för jag vill inte skrämma upp andra, säger Sigrid och fortsätter:

– Jag tycker att man ofta bara får höra negativa historier och det är ofta de som fastnar också. Jag själv var lite nojig inför förlossningen, så jag funderar om jag ska dela det eller inte. För jag vill inte heller påverka er negativt om ni följer mig och ska föda. Vad tycker ni?

Förlossningen ska alltså varit komplicerad för Sigrid. Vi får helt enkelt se hur hon väljer att göra med att dela med sig av det eller inte. Vi är i alla fall väldigt glada att ni alla mår bra nu!

FOTO: TV4, Instagram

Annons