LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Starka reaktioner – efter Sigrid Bernsons beslut dagar innan förlossningen

06 aug, 2022 
Sigrid Bernson
Nu dröjer det inte länge tills Robin Bengtsson och Sigrid Bernson får välkomna sin bebis till världen.
Med ynka veckor kvar tar Sigrid ett beslut som får följarna att reagera.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Artisen Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, fann betydligt mer än bara dansen när de tävlade i Let's dance 2019. De föll nämligen för varandra och är idag ett par och väntar sitt första barn ihop.

Och nu är det inte långt kvar tills de får välkomna sitt nytillskott till världen. Hon är nämligen beräknad till den 5:e augusti, något Sigrid berättade på sin Instagram-story i veckan.

Robin har sonen William, 8, från ett tidigare förhållande. Han bor tillsammans med paret varannan vecka och för Mama har Sigrid berättat att Robin blev minst sagt glad av tanken på att få ge William ett syskon.

– Han blev ju skitglad! Han har ju också längtat jättemycket efter fler barn. Han har ju en son som vi har varannan vecka, och det har ju varit en stor dröm för honom att få fler barn och få ett syskon till Wille. Han är väldigt barnkär, sa Sigrid till tidningen.

Parets stökiga sommar – veckor innan förlossningen

En höggravid Sigrid och en Robin ute på Diggiloo-turné har sammanfattat sommaren. I Nemo möter en vän berättar Sigrid att det har varit lite stökigt.

Annons

– Vår sommar är ärligt talat lite stökig. Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp, och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar, säger hon i podden.

Man kan förstå att de längtar hem till varandra nu när den stora dagen närmar sig!

Följarnas starka reaktioner – efter Sigrids beslut

Nyligen publicerade Sigrid en video på sig själv när hon visar upp sin nya frisyr inför förlossningen. Det är ett långt, blont, lockigt svall.

”Fin i håret inför beräknad födsel. Slingor, klippning och idag satte vi i lite provisoriskt löshår”, skriver hon till videon.

I kommentarsfältet rasar komplimanger in!

Såååå snyggt”, skriver bland annat kändisfrisören Bobby Oduncu.

Galet SNYGG/SNYGGT”, fyller en annan i.

Wow så fin du är! ”, skriver en tredje.

Superfint! Du klär verkligen som gravid. Fin kula. All lycka till er”, skriver en fjärde.

Och vi kan inget annat än att hålla med! Du strålar, Sigrid!

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons