Höggravida Sigrid Bernson ryter ifrån mot kommentarerna

Tv-profilen Sigrid Bernson har en jeansjacka och vit tröja.

Snart kommer Sigrid Bernson och Robin Bengtsons bebis. Men är man känd och lägger ut en del bilder från sitt privatliv verkar det som att följarna ibland har svårt att hålla tillbaka vissa kommentarer.
Nu väljer Sigrid att ryta ifrån.
”Det går inte”, skriver hon.

I september välkomnar Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, deras första gemensamma barn till världen och familjen växer då lite till.

Robin har sonen William, 9, sedan ett tidigare tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård.

Paret har valt att låta bebisens kön bli en överraskning på BB, något som Robin berättat om när han gästade podcasten Bathinas skilda möten tidigare i år.

– Nej vi har valt att inte kolla det, vi kör lite old fashion-style. Det spelar verkligen ingen roll vad det blir, sa Robin i podden.

Trots Sigrid och Robins val hoppas ändå William på att det blir en lillebror.

– Wille vill väldigt gärna ha en lillebrorsa, så det skulle väl vara för hans skull såfall.

Orden efter Sigrids babyshower – bilderna visar

Snart kommer det nya lilla tillskottet och föräldrarna förbereder det sista inför bebisens ankomst.

Nu delar Sigrid på Instagram med sig av massa bilder från den härliga babyshowern som vännerna fixat för att fira att Sigrid och Robins lilla familj snart växer ytterligare.

På bilderna syns det stora sällskap umgås i trädgården med god mat och dryck.

Babyshower del 1. I veckan fixade mina fina vänner en underbar grillfest för lillen i magen. Tacksam för att ni finns och för att jag vet att ni alla kommer att vara en stor del av minis liv också!”, skriver Sigrid efter babyshowern på sin Instagram.

Sigrid ryter ifrån efter kommentarerna om babyshowern

Efter grillfesten är det många följare som kommenterar just alkoholen på firandet och att man inte ska dricka alkohol som gravid, vilket nu får Sigrid att ryta ifrån.

På sin Instagram väljer hon att lyfta ämnet och belyser även att det fanns andra dryckesalternativ på babyshowern.

”Det går inte att lägga upp kalas som gravid utan att folk skriver att man inte ska dricka alkohol som gravid. JAG VET! Och det finns sjukt bra alkoholfria alternativ som man faktiskt också kan skåla i. Och självklar hade vi alkoholfria alternativ på kalaset!!”, skriver Sigrid på sin Instagram.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN