Sigrid Bernson i tårar – chocken efter sonens födsel: ”Aldrig kunde jag...”

Sigrid Bernson

För ett par veckor sedan blev Sigrid Bernson mamma för första gången.
Nu öppnar hon upp om de starka känslorna hon känner i den överväldigande bebisbubblan.
”Aldrig kunde jag föreställa mig”, skriver hon på Instagram.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

I april avslöjade Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, att de väntade sitt första gemensamma barn. Robin har sedan en tidigare relation med Emma Hallbygård, 32, sonen William, 8.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson fick en son

På sociala medier har följarna fått ta del av uppdateringar under hela graviditetens gång och nyligen var det dags för Sigrid att föda. I mitten av september föddes den lilla pojken som paret länge längtat efter.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid på Instagram när hon offentliggjorde bebisens ankomst.

Några dagar senare avslöjade Robin att pojken hade fått ett namn, Viggo.

Sigrid Bernson i tårar efter upptäckten – starka känslorna

Då och då har paret publicerat bilder på den nyfödda sonen men Sigrid har hållit sig tystare än vanligt på sociala medier. På Instagram story berättar nu proffsdansaren hur senaste tiden har varit.

– Jag vet att jag inte har varit så bra på att uppdatera men som jag skrev i mitt sista inlägg så har verkligen tiden stannat. Tiden stannar när man får barn, jag är helt tagen. Jag gråter för att jag är så himla lycklig, säger Sigrid och brister ut i tårar.

I ett inlägg skriver hon vidare om de starka känslorna hon känner efter förlossningen.

”När du kom så stannade hela min värld. Tider, dagar och datum suddades ut. Det finns inte några måsten. Det finns bara du! Aldrig kunde jag föreställa mig en kärlek så här vacker och gripande. Du är en del av mig och jag är så oändligt tacksam att jag får vara din mamma! Allt är du!”, skriver Sigrid i inlägget.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN