Shirley Clamps ilska mot Katrin Zytomierska efter orden

Shirley Clamps ilska mot Katrin Zytomierska efter orden
När Shirley Clamp gästar podcasten Nemo möter en vän delar hon med sig av sin ilska mot Katrin Zytomierskas uttalande om överviktiga.
– Håll det för dig själv alltså, för helvete, säger artisten.
Annons

Artisten Shirley Clamp, 42, gästar det senaste avsnittet av Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän, och i den delar hon med sig av vad hon tycker om Katrin Zytomierska, 42.

Katrin Zytomierska har flera gånger stått i strålkastarljuset på grund av sina negativa åsikter och uttalanden i media kring överviktiga människor. Något som fått många att reagera, och det även Shirley Clamp.

Shirley Clamp känner inte Katrin Zytomierska, hon har endast träffat henne vid ett tillfälle för många år sedan. Hon är dock noga med att påpeka att hon inte hatar henne innan hon delar sin syn på Katrins ord om överviktiga.

Annons

– Det som kommer ur hennes mun, att hon skulle förakta överviktiga människor. Det är ungefär som att säga att man föraktar sjuka, eller föraktar människor för att de har en diagnos, eller föraktar människor för att de är smala, säger Shirley Clamp i podcasten och tillägger:

Annons

– Man kan inte säga så.

”Så jävla korkat”, menar artisten

Shirley Clamp själv har länge kämpat med sin vikt, och påpekar att det nog är därför hon reagerar extra starkt.

– Kanske tar jag åt mig extra mycket för att jag har kämpat med min vikt. Men det har gått över styr vad gäller henne. Och jag tycker att det hon säger ibland är ju… om inte annat intressant att få sätta sig en timme en kväll och lyssna på vad hon har att säga, för jag ska försöka verkligen att förstå. Men jag tycker att det är så jävla korkat vissa saker som hon säger och gör, fortsätter artisten.

Nemo Hedén hintar skämtsamt om att han ska bjuda in både Shirley Clamp och Katrin Zytomierska till sin nästkommande livepodd, för att få dem att diskutera med varandra.

– Vi kommer säkert inte att tycka illa om varandra, påpekar Shirley Clamp och fortsätter:

Annons

– Hon är en rapp och härlig brud. Men de åsikterna om vikten och övervikt, kolhydrater eller inte, och tjocka människor. Håll det för dig själv alltså, för helvete, hon vet ju inte ens vad hon pratar om.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…