LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Shirley Clamps svåra kris – talar ut om skulderna: ”Jag var inte mig själv”

28 okt, 2023 
Shirley Clamp har tidigare haft ett shoppingberoende.
Men det hela tog en ny sväng när hon fick en stor faktura från spelet Candy crush. Nu berättar hon om de okända skulderna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?Brand logo
Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?

Folkkära Shirley Clamp, 50, har varit en av Sveriges mest älskade artister sedan sitt stora genombrott i Melodifestivalen 2004 då hon knep en andra plats med låten Min kärlek.

På det privata planet går det lika bra. Under pandemin fann hon kärleken på nytt i hockeyspelaren Benny Rönnelöw. När hon gästade Halv tre med Lotta Bromé berättade hon att utöver den nyfunna kärleken har hon dessutom fått fyra bonusbarn på köpet som Benny hade från en tidigare relation.

– Han hade ju då 4 ungar visade det sig, berättade hon för Lotta.

Men innan hon träffade Benny genomgick hon en tuff tid ekonomiskt. Nyligen gästade Shirley radiokanalen Rix FM tillsammans med Peter Jöback. De pratade om bland annat sparande och slösande, något Shirley har en speciell relation till.

Annons

Shirley Clamp om mammans upptäckt – skuld på 11 000 kronor

Mello-veteranen berättar nämligen att trots att hon idag inte har något shoppingberoende, så hade hon det en gång i tiden. Med egna ord säger hon att det var ”riktigt illa”.

Programledaren Martina Thun frågar om det berodde på att hon mådde dåligt, vilket Shirley svarar ja på.

Hon berättar om ett tillfälle då hennes mamma var hemma hos henne, och då såg en räkning liggandes på köksbordet. Vid det laget trodde Shirley att hon blivit av med sitt shoppingberoende eftersom hon inte längre var ute på stan och handlade saker.

Men räkningen på bordet visade sig därefter vara en faktura från mobilspelet Candy crush saga, på en månad hade Shirley köpt liv inuti spelet för 11 000 kronor.

– Det tog lång tid innan jag blev sund, säger hon i programmet.

Shirley Clamp om livet efter skulderna: ”Jag var inte mig själv”

Shirley fortsätter med att säga att den räkningen blev ett uppvaknande för henne.

– Det var riktigt jobbigt att se och jag kommer från en uppväxt där man vänder på varje slant och lånade pengar och så bara ligger jag och spelar. Det går emot allt jag står för, jag var inte mig själv, säger hon i programmet och fortsätter:

– Men nu är jag tillbaka och betalar aldrig någonting för spel.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons