shirley clamp

Shirley Clamps, 49, nya barnbesked – nu berättar hon: ”Nu hade jag turen...”

Shirley Clamp

Shirley Clamp har haft ett händelserikt år. Med förlust och turné har hon haft Benny Rönnelöw vid sin sida. Nu berättar hon om en tillökning i familjen.
Därför bor inte Shirley Clamp och kärleken Benny tillsammans
0:47

Efter reklamen: Därför bor inte Shirley Clamp och kärleken Benny tillsammans

(0:47)

Slå på ljud

Vi känner henne som den folkkära mello-drottningen. Shirley Clamp, 49 har ställt upp i Melodifestivalen vid flera tillfällen och bidragit med bland annat min kärlek, att älska dig och hjärtat fyllt av ljus som hon kom på 8:e plats med, men gick tyvärr inte vidare från första deltävlingen.

Däremot tog hon sig längre med den välkända låten att älska dig. Det var direkt till final som gällde och hon landade på en 4:e plats.

Idag håller hon igång med sin turné, Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt, som hade premiär 23 september och håller på fram tills 22 oktober.

På Instagram kunde vi se korta klipp från Clamps turné. Senast delade hon från föreställningen i Borås och i kommentarsfältet hyllades hon för uppträdandet.

Bland annat dök tv-profilen, Pernilla Wahlgren upp i kommentarerna men också andra som verkade nöjda med föreställningen.

”Tack för en strålande show”, skrev en.

”Tack för kvällens spelning! Underbart!”, skrev en annan.

Trots den blomstarande turnen har året inte varit lika glatt för vår kära sångerska. Det var nämligen en kär familjemedlem som gick bort, något som Shirley själv berättade om i somras.

Shirley Clamp om dödsfallet – berättar känslorna


Att förlora någon som står en nära är inte enkelt. På Instagram delade Clamp med sig av sin mammas bortgång och känslorna kring det.

”Nu orkade du inte mer lilla mamma. Jag är förkrossad… Saknar dig så ofantligt. Så kom sorgen. Bottenlös. Den slår omkull mig och jag faller så djupt. Jag var inte medveten om att jag hade den förmågan. Att känna så här mycket. Att gråta så här mycket och att gå vilse så här ofantligt Vem är jag utan dig?”, skrev artisten.

Det var även flera som undrade vart artisten hade tagit vägen och hur hon mådde varpå Shirley gav svar på tal i ett senare inlägg på Instagram.

Till alla Er som har försökt nå mig på telefon… mitt hjärta blir varmt varje gång men min hjärna snurrar igång och det knyter sig i magen. Vad svarar jag ? Vad säger jag? Hur börjar jag? Orkar jag upprepa, fördjupa och berätta hur jag mår? Jag kan inte det här”, skrev hon och fortsatteP:

”Det här blev mitt sätt att tackla sorgen. Springa fort, fort med slutna ögon och vägra se verkligheten. Varvat med att hålla i allt inför begravningen tillsammans med min älskade syster. Knappt det förmår jag men det kommer bli en fin stund för lilla mamma.”

Att förlora sin mamma måste ha varit smärtsamt. Men Shirley har sin dotter Vilja Ottosson Clamp, 14 och har förälskat sig i hockeyspelaren Benny Rönnelöw, 47. Lyckan och kärleken gentemot Benny har även resulterat i ökat tillskott i familjen.

Shirley Clamps barnbesked – efter kärlekslyckan

Shirley träffade som sagt Benny och föll pladask. Men nu kan Shirley komma med ett nytt avslöjande – att hon inte bara är mamma till dottern Vilja.

I Halv Tre med Lotta Bromé berättar hon om tillökningen i familjen.

– Han hade ju då 4 ungar visade det sig, berättar hon för Lotta.

Artisten fortsätter berätta att Bennys äldsta snart är vuxna och sedan har han två yngre som precis har fyllt tio år.


– Så när vi är alla så är det ju rätt många liksom, men det är kul.

På frågan om hon inte har något emot att bli fembarnsbamma, eller sexbarnsmamma svarar hon:

– Hade det varit småbarn som fortfarande bär blöjor, även om jag älskar bebisar, så vet jag inte om jag hade velat börja om. Men nu hade jag turen att de yngsta var sju när jag kom in i bilden och kunde faktiskt prata.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN