Shima Niavaranis ord om familjen, kärleken och barn

Shima Niavarani

FOTO:
Shima Niavarani är en av Sveriges mest framgångsrika skådespelerskor.
Men hur ser familjelivet ut?
Har hon pojkvän?
Och vill hon ha barn i framtiden?

En av årets deltagare i Stjärnorna på slottet 2021 är skådespelerskan Shima Niavarani, 35.

Hon är framgångsrik och dyker upp lite här och var. Men hur ser Shima på familjetlivet? Hur går tankarna kring barn och kärleksliv?

Shimas egna ord om kärlekslivet

När det gäller kärlek så är det något som Shima Niavarani pratat öppet om. Hon blir nämligen kär vart fjärde år, och då i en "för alltid-person” som hon kallar det. Och när det gäller riktigt nära personer så har Shima få sådana i sitt liv, då hon faktiskt tycker det är svårt att släppa in folk.

– Älskar jag någon så gör jag det för livet. Jag blir kär vart fjärde år och då är det i en ”för-alltid-person”. Samma gäller vänskapsrelationer. Har man väl kommit mig in på skinnet kan man ringa klockan tre på natten, på fyllan och be om hjälp, har Shima tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet. Hon fortsatte med:

– Jag skulle lätt komma ut i myskläder och rädda personen, även om vi inte hörts på flera år.

Shima Niavarani på sen

Shima Niavarani uppträder på scen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Så är Charlotte Perrelli och Kjell Wilhelmsens relation efter Stjärnorna på slottet

Familjetlivet – från arbetarklass till att leva på minimum

När Shima Niavarani endast var fyra år gammal så flydde hon till Sverige från Teheran i Iran tillsammans med sin pappa. De lämnade allt bakom sig.

Men efter en längre resa via Turkiet och sedan Schweiz så återförenades hon och hennes pappa med resten av familjen. Shimas mamma och bror hade flytt till Sverige året innan.

– Vi gick från ett liv i överflöd till att inte ha något alls, en riktig arbetarklasstillvaro där familjen levde på minimum. Vi kunde aldrig unna oss något, inte åka på semester, inte göra något, har Shima berättat för Aftonbladet och konstaterat:

– Så när sommarloven var slut kom jag alltid tillbaka till skolan som dottern Wednesday i familjen Addams, med mitt svarta hår och ett kritvitt ansikte.

Vill Shima ha barn?

I dagsläget har Shima inga barn, men det är något hon knappast kan tänka sig att leva utan i framtiden. Skådespelerskan beskriver faktiskt sig själv som en starkt familjedriven person som även är både omtänksam och lojal.

– Jag älskar verkligen barn. En dag vill jag ha en stor familj, jag kan inte tänka mig ett liv utan en massa barn, har Shima nämnt för tidningen.

Stjärnorna på slottet sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT.

LÄS OCKSÅ: Ola Rapaces slagsmåls-kupp i Stjärnorna på slottet 2021

LÄS OCKSÅ: Kjell Wilhelmsons gripande ord om kärleken Ulrika – efter sitt barns död

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt