LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sexskandalen i Allsång på Skansen – inviterna till Måns Zelmerlöw

29 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Allsång på Skansen drog nyligen igång och Pernilla Wahlgren gjorde succé i sin debut som allsångs-ledare.
Under tre år var Måns Zelmerlöw programledare och fick en hel del skyltar tillägnade sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Under tisdagen var det äntligen dags för premiären av sommarens höjdpunkt, Allsång på Skansen. Och det är nog ingen som har missat att det är Pernilla Wahlgren som fått ta över det ärofyllda uppdraget som allsångs-ledare på Solliden.

Premiären var en stor succé och Pernilla blev hyllad till skyarna för sin insats på scenen och inte minst för sin humor och sättet hon drev med sig själv och sin familj.

– En kväll så var jag hemma och satte på tv:n, åh herregud! Det var Bianca på en kanal, Benjamin på en annan, Linus på en tredje, min mamma på en fjärde och jag själv på alla kanaler. Och då förstod jag, folk har ju rätt, säger Pernilla i programmet innan hon börjar sjunga en låt om familjen Wahlgren.

Annons

Sexskandalen i Allsång på Skansen – inviten till Måns Zelmerlöw

Inför premiären lovade Pernilla att hon skulle sätta sin egen prägel på programmet – vilket hon verkligen lyckades med i första programmet. Och hon kommer med största sannolikhet sätta stort avtryck på programmet.

Mycket har hänt under åren med Allsång på Skansen och med tiden har det blivit ett av våra mest folkkära program. Det har varit en rad olika allsångs-ledare och gäster genom åren som bjudit på det ena och det andra minnesvärda ögonblicket.

Mellan 2011 och 2013 var det Måns Zelmerlöw som styrde allsångs-skutan och det var en specifik händelse som skriver in sig i historieböckerna, något som Nöjeslivet skriver om.

En av gästerna som bjudits in var sångaren Eric Amarillo som under sommaren 2011 hade en superhit med låten Om sanningen ska fram, som anspelar en hel del på sex.

Under framträdandet skymtades en skylt i folkhavet med texten: ”Eric, vi vill inte ligga med dig, vi vill ligga med Måns”.

Annons

Erics framträdande var inte helt i linje med vad som vanligtvis bjud på under programmet, men artisten själv såg inget problem i att sjunga om sex på bästa sändningstid i SVT.

– Barn ska väl lära sig hur barn blir till? Det är väl inget hysch hysch? Men det finns säkert pensionärer som sitter hemma i soffan och ringer till SVT nu och säger ”nu får ni ge er”, sa han då till Aftonbladet.

Inviterna till Måns Zelmerlöw under åren som allsångs-ledare

Under Måns år som allsångs-ledare var det en hel del skyltar i publiken som anspelade på Måns utseende.

Annons

”Mamma vill ha dig som svärson Måns”

”Måns mums mums”

Måns Zelmerlöw Allsång på Skansen, Stockholm, 2015-06-30(c) Karin Törnblom / IBL

”Måns magrutor vi ses nästa år”

Annons

”Titta vad snygg Måns är!!!”

FOTO: Youtube, SVT

Annons