LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Krönika: Wahlgren-magin! Pernilla Wahlgren tar Allsång på Skansen till nya höjder

27 jun, 2023 
Gabriella Håkansson och Pernilla Wahlgren
Sommarens höjdpunkt Allsång på Skansen har kickat igång och Pernilla Wahlgren bjöd på premiärsuccé. Det menar iallafall Hänt:s Gabriella Håkansson.
”Jag känner nästan att med Pernillas insats skulle Allsången kunnat fortsätta en timme till. Det här var minst sagt ett uppsving som hette duga.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gångenBrand logo
Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gången

Allsång på Skansen har sänts sedan 1979 och visst har det funnits bättre och sämre tider under årens gång. Men inför sommaren 2023 var det dags för en förändring och SVT visste precis vad som skulle vara den magiska ingrediensen för en succé, hon stavas nämligen; Pernilla Wahlgren.

Allsång på Skansen är bättre än på länge

Ja...jag har bara sett ett avsnitt av säsongen men kan redan säga att Allsång på Skansen är bättre än på länge. Vilken jäkla premiär det bjöds på från Sollidenscenen ikväll. Pernilla är ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna. Att hon kan sjunga visste vi alla sedan tidigare men det är inte många som kan ta en publik med storm på det sättet Pernilla gjorde den här premiären.

Dessutom måste jag slå ett slag för hennes självdistans och den enorma förmåga hon besitter kring att driva om sig själv utan att det blir larvigt. Kvällens höjdpunkt var enligt mig sången om Wahlgrenarna. Visst, kan det blir lite mycket Wahlgren-Ingrosso ibland men jag kan faktiskt inget annat än att älska det. ”Jag har förberett spypåsar”, säger Pernilla som en vass känga till alla kritiker och skrattar bort hatarnas negativa energi.

Annons

Även om vi ser familjen Wahlgren dagligen i olika format så blir jag alltid lika glad varje gång de dyker upp. Jag menar vem får inte ett leende på sina läppar när turturduvorna Hans och Christina Wahlgren visar sig fått en egen vers att framträda med eller synen av Christian Bauer som fångas på bild, stolt som en tupp i publiken beundrandes över sin Pernilla. Det är något magiskt över den där familjen.

60 minuters Wahlgrens-magi lämnar mig nu fylld av glädje och energi

60 minuters Wahlgrens-magi lämnar mig nu fylld av glädje och energi. Den här sommaren kommer bli riktigt bra hörrni, jag känner nästan att med Pernillas insats skulle Allsången kunnat fortsätta en timme till. Det här var minst sagt ett uppsving som hette duga.

Det ska bli spännande att följa tittarsiffrorna framöver för av kvällens insats, kan jag säga att TV4 nog får akta sig ordentligt. Lotta Engberg, jag är ledsen att säga det men jag tror att vi har en ny Allsångs-drottning i stan!

FOTO: Hant.se/TT

Annons