Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Selena Gomez varnar Bella Hadid – för att dejta hennes ex

27 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Selena Gomez oroar sig för Bella Hadid som håller på att bli tillsammans med exet The Weekend. Nu har Selena Gomez varnat Bella Hadid.
Annons

I mitten av april sågs modellen Bella Hadid hångla med rapparen Abel Makkonen ”The Weeknd” Tesfaye under musikfestivalen Coachella.

– De två kysstes hela natten. De tillbringade hela natten tillsammans. Bella såg väldigt lycklig ut, sa ett vittne till E! News.

Bella Hadid och The Weekend har dejtat tidigare. De gjorde slut 2016 efter att ha dejtat i två år.

Men däremellan har rapparen dejtat sångerskan Selena Gomez. De var tillsammans i tio månader innan relationen tog slut i oktober 2017.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En insider menar att Bella och The Weekend återigen är ett par, men att de ännu inte gått ut officiellt med sitt förhållande.

– Bella slutade aldrig ha känslor för Abel och hoppades att de så småningom skulle bli tillsammans igen. De håller på att ta sig tillbaka till ett bra ställe. Hon älskar att vara med Abel och de har alltid roligt tillsammans och är väldigt hoppfulla kring sin relation i framtiden, säger källan.

Annons

Efter Bellas och The Weekends kyss-sessison tar Selena Gomez bladet från munnen och varnar Bella för att bli sårad.

Selena Gomez har sagt att hon inte gillar The Weekends “fula försök” att “spela ut dem mot varandra”.

– Selena är äcklad av hans beteende. Han säger att han vill ha henne tillbaka, ringer henne dygnet runt, och sedan hör hon hur han kysser Bella 6000 miles bort i Cannes. Selena gillar inte att se hur han försöker utnyttja Bella så hon berättade för henne rakt ut vad han håller på med, säger en källa till Radar Online.

FOTO: IBL

Annons