Efter splittringen – stjärnan avslöjar hemliga dealen med One Direction

Efter splittringen – stjärnan avslöjar hemliga dealen med One Direction

One Direction har inte gått i en – utan fem olika riktningar och blivit soloartister allihopa. Nu avslöjar stjärnan Niall Horan den hemliga pakten mellan de forna bandmedlemmarna. – Well alltså, vi kan givetvis inte åka på turné samtidigt som varandra, säger han till Nöjesbladet.

Harry Styles, 23, Liam Payne, 24, Louis Tomlinson, 25, och Niall Horan, 24, samt Zayn Malik, 24 (som lämnade One Direction redan innan den officiella splittringen) har gått vidare från megapopulära One Direction och satsat på egna karriärer. Och det är inte bara musiken som lockar de forna pojkbandsstjärnorna.

Harry Styles hade en bärande roll i Christopher Nolans, 47, blockbuster ”Dunkirk” i somras. En ytterligare medlem som det får sägas gå riktigt bra för är Niall Horan som nyligen släppte sitt soloalbum ”Flicker”. När Nöjesbladet träffar honom berättar han att han trivs bra att vara soloartist, då han får göra precis all musik själv – istället för att tvingas kompromissa med andra medlemmar – vilket ofta(st) är verkligheten i ett band.

Horan är efter albumsläppet nu mitt uppe i en turné. i samma intervju med Nöjesbladet berättar han om den hemliga – tysta – överenskommelsen mellan de gamla medlemmarna i One Direction.

–Well alltså, vi kan givetvis inte åka på turné samtidigt som varandra, för att vi skulle… Som du säger, folk har inte råd att gå på alla konserter, säger han till Nöjesbladet.

Han säger att de ”egentligen inte” pratat om det, men att alla ex-bandmedlemmar vet när de andra åker på turné och att man ser till att planera turnén så att det inte krockar – och att fansen ska ha råd att gå på spelningarna.

Han säger också att det inte existerar nån konkurrens mellan One Direction-medlemmarna.

– Vi gör fullständigt olika typer av musik, hade vi gjort samma typ av musik så skulle vi tävla mot varandra, men det gör vi inte. Så det är okej.

Niall Horan satsar numera på sin solokarriär. Men när det gäller kärleken verkar han vilja dela den med någon.

Australienska Olympia Valance sägs vara Niall Horans nya kärlek.

Olympia Valance och Niall Horan är jämnåriga.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN