LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvinner Secret song helt efter tittarnas massiva kritik

09 mar, 2022 
Secret song
I Secret song har TV4-tittarna fått se kändisar bli överraskade med en låt, framförd av deras nära och kära.
Programmet har mötts av massiv kritik från tittarna sedan premiären och nu försvinner det helt från tablån.
Annons
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriärBrand logo
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

Det var i november som TV4 avslöjade sin nya satsning Secret song. I samband med detta blev det offentligt att det är Maria Forsblom, 35, som ska leda det nya programmet. Maria, som främst jobbar med Nyhetsmorgon, var enormt glad över att ha fått ett nytt uppdrag på kanalen.

– Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, sa Maria i Efter fem inför den stora premiären.

I januari visades det första avsnittet, och sedan dess har vi fått se kändisar som Tareq Taylor, Charlotte Perrelli och Kristin Kaspersen gästa Secret song.

Kändisarnas starka reaktioner i Secret song Sverige

Så vad går programmet egentligen ut på? Jo, kända profiler bjuds in, ovetandes om vad som kommer att hända. Väl på plats blir de placerade i en stol framför en scen, och snart blir de överraskade av sina nära och kära som framför en låt. Både personerna som framför låten och låten i sig har en koppling till gästen.

Annons

De kändisar som har varit med i Secret song har alla blivit väldigt berörda av att bli hyllade på ett så pampigt sätt.

– Jag fattade först ingenting sen kom känslor och glädjetårar som bara pågick. Jag är så innerligt tacksam att jag en gång i livet fick uppleva detta, sa Kristin Kaspersen efter sin medverkan.

Därför rasar TV4-tittarna mot Maria Forsbloms nya program

Men några som inte har blivit riktigt lika imponerade av Secret song Sverige är tittarna. Redan efter premiäravsnittet började kritiken trilla in i kommentarsfälten.

”Förstår inte vad jag som tittare ska få ut av programmet för de som sjunger sjunger inte för publiken bara till den som de ska hylla. Slutsatsen är att programmet är meningslöst som tittare”, skrev en person i en kommentar efter att det första avsnittet visats på TV4.

Annons

Konstig underhållning, att sitta och titta på när kändisarna gråter. Känns meningslöst att offra tid på”, instämde en annan.

Secret song Sverige försvinner helt efter massiva kritiken

Kanske är det av denna anledning som TV4 ännu inte har kommit med ett besked om det blir en säsong två av Secret song Sverige.

”Det får vi återkomma med besked om”, skrev Frida Ekberg, pressansvarig för programmet, i ett meddelande till Hänt nyligen.

På söndag visas det allra sista avsnittet för säsongen – och sedan försvinner Secret song helt från tablån. De personer som gästar då är inga mindre än Arantxa Álvarez, E-type och Lotta Engberg.

Det återstår alltså att se om Secret song Sverige nu försvinner för gott, eller om det kommer tillbaka med en andra säsong!

FOTO: TV4

Annons