Sean Canning pekas ut som Margaux Dietz nya kärlek – första orden

Margaux nya kärlek

Margaux Dietz har funnit kärleken på nytt och visat upp den mytiska mannen på en kyssbild.
Sean Canning pekas ut som infleuncerns nya kille och Hänt har nu nått honom via telefon.
Se Seans svar efter spekulationerna här!

Influencern Margaux Dietz, 30, hade tidigare en relation med ex-pojkvännen Jacob Lieberman. Paret förlovade sig till och med samt arrangerade ett bröllop. Äktenskapet kom dock aldrig att bli giltigt då vigseln hölls av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch, som inte är en registrerad vigselförrättare.

Margaux och Jacob delade flitigt med sig av sitt familjeliv med sonen Arnold, 3, på sociala medier. Men under hösten 2019 tog relationen plötsligt slut och paret gick skilda vägar. Sedan dess har Margaux kärleksliv varit ett hett ämne bland följarna. Det började snabbt spekuleras kring om hon hade funnit någon ny partner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Margaux Dietz nya kärleksbesked – efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

Under sommaren publicerade plötsligt Emil Ingemarsson en video där han och Margaux kysstes. Detta kom att bli det första avslöjandet om den nyfunna relationen. Några dagar senare bekräftade Margaux att hon och Emil var ett par.

Lyckan var stor och Emil började allt mer att synas på Youtube-kanalen, tills att det tidigare paret plötsligt bekräftade att relationen övergått till vänskap. Sedan uppbrottet i oktober har duon dock fortsatt att synas med sina gemensamma vänner.

Däremot visade sig Margaux kärleksliv inte vara satt på paus, influencern kunde bara några månader senare avslöja att hon träffat en ny. Det var till en början i Margaux och hennes bror Theo Dietz gemensamma podcast Margaux & Theo som hon berättade om den nya kärleken. Hon förklarade då att hon gått in med inställningen att hon inte ville ha något seriöst men att det snabbt ändrades då killen visade sig falla henne perfekt i smaken.

LÄS MER: Margaux Dietz visar upp nya lägenheten - första bilderna

Sedan dess har den hemliga mannen då och då nämnts på kanalerna. I Youtube-videos har Margaux sagt att hon spenderar mycket tid hos honom och flikat in lite olika kommentarer – men hans identitet har hela tiden hållits hemlig. Tidigare i veckan gjorde hon dock ett stort steg för relationen och visade då upp honom för följarna en första gång. Det var på Instagram story som Margaux tog det modiga beslutet att publicera en bild där hon och killen kysser varandra.

Är Sean Canning Margaux Dietz nya kärlek?

Detta har självklart satt igång en hel del spekulationer kring vem den lycklige är. Ett namn som nämnts av sajten Nyheter24:s blogg Bloggbevakning är pr-profilen Sean Canning, 30. När Hänt når Sean väljer han att dela med sig av ett kryptiskt svar – han dementerar nämligen inte att det är han som syns på kyssbilden.

– Jag har inte riktigt tid att ta det just nu, säger Sean.

Kanske är det Sean som kysser Margaux på bilden eller så är det någon helt annan. Det återstår helt enkelt att se.

Sean är sedan tidigare vän med Viktor Frisk, som även är en nära vän till Margaux. Viktor har bland annat bloggat om Sean och duon har även syns på röda mattan tillsammans under offentliga tillställningar.

Hänt har utan framgång sökt Margaux Dietz för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos upptäckt om Biancas svåra kamp mot ätstörningen bulimi

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Dag Tolstoy i Farmen 2021

Viktor Frisk och Sean Canning

Foto: TT

Senaste nytt