TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Måns Zelmerlöws oväntade drag i direktsändning – tittarnas stora chock

08 okt, 2022 
Måns Zelmerlöw
Vi är vana vid att se den så folkkära artisten Måns Zelmerlöw på gala-scenerna.
Se de chockartade bilderna från Måns framträdande här.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Måns Zelmerlöw, 36, lever i en riktig bebisbubbla just nu med sin hustru Ciara Zelmerlöw, 35.

Det var i början av augusti som de efter en nio månaders lång väntan äntligen fick välkomna sin son Ossian till världen. På Instagram delade föräldrarna med sig av den glädjande nyheten.

För det första är den här känslan överväldigande. Jag försäkrar mig hela tiden att det här inte bara är en dröm, och den här perfekta pojken i mina armar är vår. Att behålla. Evigt. En känsla jag aldrig kommer att ta för given”.

Parets senaste tillskott blev deras andra gemensamma barn – de har sonen Albert, 4, sedan innan som nu alltså blivit storebror.

Måns resa till Kenya – efter sonens födsel

Men nybliven förälder är inte det enda som Måns har för sig i nuläget. Han var nämligen nyligen i Kenya. Tillsammans med vännen och kollegan Jonas Björkman har de en insamlingsstilftelse som arbetar för att göra skillnad för utsatta barn och ungdomar runt om i världen – därav resan till Kenya.

Annons

Måns har ett stort hjärta och arbetar mycket för utsatta barn och det förvånade nog inte någon att han var en av de som uppträdde på insamlingsgalan Tillsammans för världens barn i SVT under fredagskvällen.

Uppträdde gjorde han tillsammans med Carola Häggkvist. Duon som dessutom bjuder på en sprakande julshow i år.

Måns har flera gånger tidigare bjudit på underhållning på gala-scenerna. En av gångerna utmärkte sig lite extra.

Måns chockade gala-publiken – med nakenchock

Det var under QX-galan 2014 som Måns bjöd på en riktig show – hans uppträdande fick tittarna att fullkomligt tappa hakan. Anledningen?

Han entrar nämligen gala-scenen på en stor svingande kula som var målad i silver – helt naken. Det ska efterlikna Miley Cyrus musikvideo Wrecking ball.

– Jag är jättenöjd, det är så sällan jag får visa att jag faktiskt kan vara rolig, och det känns som jag fick göra det i kväll, sa Måns till Expressen efter sitt "Miley-framträdande".

– Det var spännande, jag kände att antingen gör jag det fullt ut eller så gör jag det inte alls. Vi hade lite idéer om att jag skulle ha hotpants i läder eller något sånt, men då kände jag "nej, ska jag göra det så ska jag göra det på riktigt".

Det var inte riktigt denna typ av underhållning som det bjöds på under gårdagens framträdande – men vi är övertygande om att tittarna blev nöjda med underhållningen ändå!

Skärmdump från Expressen

FOTO: Karin Törnblom/TT/Expressen

Annons