ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilden avslöjar – Laila Bagge helt oigenkännlig

29 okt, 2022 
Laila Bagge
Laila Bagge delar generöst med sig av sitt liv i bilder på sociala medier.
I veckan publicerade hon en bild där hon är helt oigenkännlig.
Se den stora förvandlingen här!
Annons
Laila Bagge om blodiga olyckan "Kunde brutit nacken"Brand logo
Laila Bagge om blodiga olyckan "Kunde brutit nacken"

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 49, och sambon Korosh Kananian, 31, bor tillsammans i en villa på Lidingö utanför Stockholm. Men under den senaste tiden har paret tvingats totalrenovera efter att de upptäckte svartmögel i källaren.

Det resulterade i att det som Laila och Korosh trodde skulle bli en mindre renovering blev en betydligt större och dyrare historia. I en tidigare intervju berättade Laila om hur de upptäckte felbyggnationen.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, berättar Laila.

Källaren förvandlades till en ruskig halloweenfest

Laila har generöst delat med sig av renoveringen av på sina sociala kanaler och de ser ut att ha kommit en bra bit påväg! Läget just nu är att de fått en helt ny källare – men än så länge står den tom. Och det utnyttjades till max.

Annons

De pyntade nämligen källaren inför en halloweenfest. Det var hennes son Kit som hade fyllt år så kusinerna var hembjudna på kalas – med halloweentema!

I fredags hade ju Kit kalas med sina kusiner hemma hos oss och vi hade som du säkert kommer ihåg pyntat källaren som än så länge är tom och bara betongväggar. Perfekt för lite halloweenfest.” skriver Laila på sin blogg.

Både vuxna och barn var utklädda enligt tema och det såg ruskigt kusligt ut nere i den tomma källaren med hjälp av pynt.

Laila helt oigenkännlig – se bilden här!

Och i veckan var det dags igen – med anledning av halloween som närmar sig visar Laila upp att de pyntat radiostudion på Rix Morronzoo.

Det blev massor av pynt överallt i studion och vi lyckades hitta en ny kollega istället för Roger. Visst är han fin?” skriver Laila under en bild på sin blogg som visar en dödskalle som sitter framför mikrofonen i radiostudion.

När fredagen kom verkar det ha varit dags för den stora finalen och Laila hade minst sagt gått in helhjärtat för sin utklädnad som hon visade upp på Rix morronzoos Instagram.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons