TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Se Icas heta reklamfilm – med en inoljad Samir Badran

26 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Har Ica-reklamen någonsin varit hetare? Se den helt nya reklamfilmen där tv-profilen Samir Badran medverkar – inoljad och avklädd.
Annons

Inför Alla hjärtans dag, och för att fira att de fyller 100 år, har Ica nu publicerat en rykande färsk reklamfilm. Men förutom huvudrollshavren Loa Falkman, 69, som spelar Ica-Stig, har matvarukedjan också värvat en helt annan kändis till den nya videon.

I reklamfilmen medverkar nämligen också artisten och tv-profilen Samir Badran, 26. I videoklippet ligger “Bada nakna”-sångaren inoljad och avklädd i en svart säng fylld med rosenblad, samtidigt som han berättar om matvarukedjans sänkta priser.

Samir blir påkommen. Foto: Ica
Samir blir påkommen. Foto: Ica

I reklamfilmen blir Samir också plötsligt avbruten från sitt avklädda sängmys, när en kvinna som i videon spelar hans mamma, öppnar dörren till hans sensuella rum.

– Men Samir, inte rosblad nu igen. Det här får du städa upp själv, det förstår du väl, säger hon i reklamfilmen.

För Hänt berättar Samir Badran att det var en rolig inspelning – och att han använde Icas egna olja för att få den rätta glansen på kroppen.

– Ey, jag tror fan att det var ICAs egna olja de smorde in mig med, säger han.

FOTO: Ica

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons