Så här ser det ut – hemma hos Samir Badran

22 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Har du alltid velat komma hem till Samir Badran och kanske se hur stjärnans kök, sovrum och toalett ser ut? Det är klart att du har! Här får du chansen.
Annons

I ett klipp på sin Youtube-kanal släpper tv-profilen och artisten Samir Badran, 26 nu in fansen i sin privata lägenhet. Melodifestivalen-stjärnan låter tittarna följa med honom in i sovrummet, i garderoben – och in på toaletten.

Samir, som tidigare bodde vid Medborgarplatsen på Södermalm, bor nu sedan knappt ett år tillbaka i en lägenhet på Östermalm i Stockholm.

– Det är här jag bor, på Östermalm i Stockholm. Jag måste ändå skryta om att det är på Östermalm. Den här lägenheten är fet, den ligger bra. Det är my crib, så då måste det se fint ut, säger han i videon.

Foto: Samir Bardans Youtube-kanal
Samir funderar på om han ska investera i ett köksbord eller inte. Foto: Samir Bardans Youtube-kanal

Hur ser det då ut hemma hos Samir Badran? I hallen har han bland annat en stor väggmålning föreställande sig själv och en hel avdelning med sin stora kepssamling. På väggen hänger flera guld- och platinaskivor från framgångarna med Samir & Viktor. Samir Badran visar också upp sitt sovrum, som är inrett i mörka toner, med en svart säng och mörk sänggavel och en tv.

Annons

– Det är alltså här jag sover. Det är inte mycket mer än så här. Jag ska ha en dosa här så att man kan fälla upp och ner sängen. Jag har en tv också, men den har jag aldrig använt någonsin. Jag ville bara ha en tv eftersom man ska ha en tv i sitt rum tydligen, säger Samir Badran i klippet.

Foto: Samir Badrans Youtube-kanal
Samir har en väggmålning – med sitt eget ansikte. Foto: Samir Badrans Youtube-kanal

I vardagsrummet har Samir Badran en soffa och ett soffbord från ett stort svenskt möbelvaruhus, inhandlat av hans pappa Ahmad Badran. Två möbler som tv-profilen planerar att snart byta ut.

– Det här är en soffa som min farsa köpte. Det var den billigaste han kunde få tag i och jag var inte hemma då. Min farsa är fett snål, säger Samir Badran i videon.

Foto: Samir Badrans Youtube-kanal
Vill du använda samma vax som Samir? Spana in hans toalettsaker! Foto: Samir Badrans Youtube-kanal

Samir Badran äger inget köksbord, men frukta inte. I videon berättar tv-stjärnan att han ändå lagar middag hemma ibland. Dock tvekar han på om han kommer att få några tjejer på kroken med just sin kokkonst.

Annons

– Om man ska vara en bra kille så vill tjejer att man ska vara bra på att laga mat. Jag är tyvärr inte så bra. Jag brukar laga torsk, säger Samir i videon.

Vill du se allt från Samir Badrans lägenhet? Spana in videon nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=yOlWPuG7rYc

FOTO: IBL, Samir Badrans Youtube-kanal

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons