ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrips pojkvän säljer enorma lyxvillan för 20 miljoner kronor

10 okt, 2022 
Paul Sundvik och Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip hittade kärleken på nytt i Paul Sundvik för ett par år sedan.
Nu väljer han att sälja sin gigantiska villa vid vattnet.
Se den svindlande priset och de exklusiva bilderna inifrån här!
Annons
Så träffades Isabella Löwengrip och Paul SundvikBrand logo
Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 31, startade sin blogg redan som 14-åring. Läsarna strömmade in och blev snabbt många och Isabella blev därmed en av de första och även största att jobba med sociala medier.

Sedan dess har karriären tuffat på som på räls och hon är idag en mycket framgångsrik entreprenör som grundat flera bolag.

2019 hamnade hon i blåsväder och försvann därför från rampljuset men kom tillbaka två år senare och släppte en självbiografi.

Så träffade Isabella sin stora kärlek Paul

2013 gifte sig Isabella med Odd Spångberg och tillsammans har de två barn –Gillis och Sally. Men 2017 valde paret att separera.

Annons

Men det går ingen nöd på Isabella i hennes kärleksliv för det! Under sommaren 2020 gick hon nämligen ut med den glädjande nyheten att hon funnit kärleken på nytt i fotografen Paul Sundvik, 54.

Sanningen är den att paret blev ihopmatchade av en vän och innan Paul hade fått chansen att träffa sin blivande kärlek Isabella hade han förutfattade meningar om influensern.

– Det var ju litegrann en slump att vi träffades. Det var ju din kompis Pingis som ringde och sa att hon hade en tjej till mig som jag var tvungen att träffa, berättar Paul Sundvik i säsong 5 tv-programmet Tillsammans med Strömstedts.

Pingis hade pratat likadant till om båda två, till båda två.

– Jag tänkte att ”nej. Det kommer en tjej med en selfiestick och sådana där grejer”, fortsätter Paul.

Han erkänner även att han hade förutfattade meningar om Isabella, men att de ändrades ganska fort efter att de träffats och umgåtts en stund.

Annons

– Det var kärlek vid första ögonkastet! Det var verkligen det, säger Isabella.

Paul fyller i:

– Ja, vi klickade. Vi började prata direkt. Sen började det spöregna och du satt kvar. Jag trodde du skulle få panik.

Nu säljer Paul gigantiska villan – se bilderna här

Paul arbetar som konstnär & undervattensfotograf och äger ett unikt townhouse precis intill vattnet på Lidingö i Stockholm. Isabella har däremot inte varit skriven på adressen.

I ett tidigare inlägg har Isabella berättat att Paul och hon bor tillsammans i hennes hus som också är beläget på Lidingö och att planen är att köpa sig en bostad utomlands.

Men nu är det dags för Paul att sälja sin bostad genom Klockare Fastighetsmäkleri – och det är minst sagt ett skyhögt belopp detta extraordinära townhouse ligger ute för. Närmare bestämt 20 miljoner kronor.

I ett meddelande till Hänt berättar Isabella själv om beslutet att sälja.

Det har stått tomt i 2,5 år. Vi har bott hos mig. Det är onödigt att ha två hus på Lidingö. Så bättre att köpa ett hus i Italien istället

Annons

Se de exklusiva bilderna tagna av @niclasmagnussonphotography här!

Terass
@niclasmagnussonphotography
@niclasmagnussonphotography
Vardagsrum
@niclasmagnussonphotography
Sovrum
@niclasmagnussonphotography
Annons
Kök
@niclasmagnussonphotography


För fler bilder besök www.klockare.se samt @klockarefastighetsmakleri.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/@niclasmagnussonphotography

Annons