Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik blir sambor

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik blev tillsammans i somras efter att ha dejtat i ett par månader.
Nu har det nyförälskade paret bestämt sig för att flytta ihop.
– Det ser jag fram emot, skriver hon på sin blogg.

2019 var ett rejält händelserikt år för entreprenören Isabella Löwengrips, 29, del. Hon var nära på att gå i personlig konkurs och tvingades sälja sina bolag för att överleva ekonomiskt. I samma veva drabbades Isabella av en depression och vägen tillbaka har inte varit enkel.

Tiden efter krisen började bloggerskan lägga allt mindre fokus på karriären och istället tillbringa mer tid med barnen Gillis och Sally, som hon har sedan ett tidigare äktenskap med Odd Spångberg, 32.

”Barnen och jag har kommit ännu närmare sedan vi blev ensamma hemma, min relation till min familj har blivit bättre”, skrev Isabella i ett inlägg på sin blogg i vintras.

Isabella Löwengrip om nya relationen

I somras avslöjade Isabella Löwengrip att hon har hittat kärleken på nytt efter den turbulenta tiden. Det är ingen mindre än konstnären Paul Sundvik som har tagit bloggerskan med storm.

”Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min. Tänk att min energi och kraft kunde komma tillbaka efter den mörkaste perioden i mitt liv. Nu har jag träffat min livs kärlek”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg i juli.

Sedan dess har Paul och Isabella åkt på flera resor ihop och tillbringat nästan varje vaken sekund med varandra. Isabella har förklarat att det var deras gemensamma vän Pingis Hadenius, 42, som tussade ihop dem och det var kärlek vid första ögonkastet.

Flyttar ihop med Paul Sundvik

Paul och Isabella har redan hunnit ta flera stora steg i relationen. De har bland annat bestämt sig för att skaffa gemensamma barn i framtiden. Entreprenören har tidigare skrivit om deras planer på att flytta ihop och nu verkar det som att bollen är i rullning.

I veckan tvingades paret ställa in en resa till Berlin, vilket inte nödvändigtvis var någonting negativt då Paul Sundvik har fullt upp med att förbereda inför den stora förändringen.

”På ett sätt var det bra för då får Paul fler dagar till att fixa hemma hemma hos honom. Han håller nämligen på att sälja sin bostad för att bo hos mig på riktigt”, skriver Isabella i ett nytt inlägg på sin blogg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det nyförälskade paret kommer dock inte bara att ha ett gemensamt boende. Nu berättar Isabella Löwengrip om sina framtidsdrömmar med sin blivande sambo.

”Planen är att ha mitt hus i Sverige samt ett utomlandsboende. Det ser jag fram emot”, skriver hon.

FOTO: Bruno Bebert / Bestimage, Instagram

SENASTE NYTT!