Se bilderna från Kenzas bröllop – "Gråter fortfarande"

Äntligen! Nu har Kenza Zouiten och hennes Aleks Subosic äntligen sagt ja till varandra inför sina nära och kära. Här är bilderna ni inte vill missa!

Det var i april förra året som  Kenza Zouiten, 26, förlovade sig med sin stora kärlek Aleks Subosic, 33. På hennes 25-årsfest gick han ner på ett knä och hon sa “JA, JA, JA”.  I januari skickade paret ut sitt ”Save the date”-kort och i lördags var den stora dagen. Den 29 juli gick Kenza och Aleks längs altargången tillsammans på Rånäs slott en bit utanför Stockholm. Hundratals gäster var där tillsammans med dem för att fira deras kärlek.

Klänningen Kenza bar var vit med spets, djup i ryggen och med ett släp. Klänningen är designad personligen till bloggerskan och det är ingen mindre än Ida Sjöstedt som ligger bakom denna skönhet. Ida designade även prinsessan Sofias brudklänning. På sin Instagram har Kenza delat med sig av en bild på brudparet.

“29/7. Lyckligaste dagen i mitt liv!”, skriver hon.

Maken Aleks har publicerat samma bild där han skriver att det var den bästa dagen i hans liv. På Instastory har Kenza delat ett filmklipp från när det nygifta paret går ut från kyrkan till sina nära och kära. Till videon skriver hon:

“Gråter fortfarande när jag tänker på gårdagen. Vi är så lyckligt lottade som har så många fantastiska människor i vårt liv”

Även Aleks har delat med sig från bröllopet på sina sociala medier. På sin Instagram publicerade han under måndagen ett filmklipp där hela sällskapet släpper loss och bruden själv bärs runt på en av de inbjudnas axlar. I texten till inlägget skriver han: “No comment”.

Någon som gästade bröllopet var medieprofilen Daniel Paris, 29, som delade bilder från den stora dagen. Här på Kenza och Aleks när de skär upp en bit av den fantastiska bröllopstårtan. Tillsammans med bilden passar Daniel på att sprida massor med kärlek till brudparet.

“Jag önskar er båda ett liv av lycka, kärlek och välgång. Tack för att ni finns och för att jag fick dela er stora dag med er. Kärleken som jag känt under denna helg kommer jag bära med mig så länge jag lever”, skriver han.

Bloggerskan Angelica Blick, 27, och pojkvännen André Bånghäll var några av de 100 gästerna som också fick uppleva denna kärleksfulla dag. På Andrés Instagram kan man se hur Aleks kärleksfullt lyfter upp sin nyblivna fru.

https://www.instagram.com/p/BXLl_XcB9jx/?taken-by=andrebanghall

Tidigare har Kenza berättat hur hon ska skydda sina resurser genom att skriva äktenskapsförord:

”Såklart att vi älskar varandra över allt annat och vill leva med varandra för resten av livet, annars hade vi inte gift oss, men att inte tänka steget längre är dumt”, skriver hon.

I kommentarsfältet svarade hon även på hur hon och Aleks ska dela på ekonomin efter bröllopet.

”Vi kommer fortsätta som nu, dvs att vi splittar på alla gemensamma kostnader”

LÄS OCKSÅ: Så var Kenzas lyxiga möhippa: ”Blev kidnappad”

LÄS OCKSÅ: Kenza om smekmånaden: ”Blir minst tre veckor”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!