LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så var Kenzas lyxiga möhippa: ”Blev kidnappad”

05 jul, 2017 
AvHanna Nilsson
Storbloggerskan Kenza Zouiten gifter sig i augusti och har i dagarna haft sin stora möhippa tillsammans med tjejgänget i Barcelona. Nu berättar Kenza om de tre galna dagarna.
Annons

Det stundar bröllop för Kenza Zouiten, 26, och hennes kärlek Aleks Subosic, 33. Paret förlovade sig i april förra året och har varit tillsammans i nio år. Enligt Kenza var det kärlek vid första ögonkastet.

Men innan det stundande bröllopet var det dags för den klassiska möhippan. I helgen flög Kenza och tjejgänget ner till Barcelona och festade loss. Bland vännerna som kidnappade den blivande bruden var även bloggerskan Angelica Blick med. Enligt Kenza var detta en mycket händelserik helg:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Som ni kanske sett på min Instagram så blev jag kidnappad till Barcelona i torsdags av mina vänner och där började en av de roligaste helgerna i mitt liv. Jag kan fortfarande inte förstå att de fixat allt detta för min skull. Har verkligen världens finaste vänner”, skrev hon och påpekade att hon nu var trött:

”Ni kan ju kanske ana hur sliten jag är efter tre partykvällar på raken, haha”, avslutar hon på sin blogg.

Nåja, vi antar att Kenza lär återhämta sig till bröllopet i alla fall! Vi väntar med spänning.

Nu när möhippan är avklarad ska de förlovade alltså ta nästa stora steg i förhållandet och gifta sig – närmare bestämt i augusti. Redan nu har hon börjat planera inför vigseln, och även pratat bröllopsfrisyr med sin vän, kändisfrisören Marwan ”Marre” Hitti, (som även gjorde frisyren på prinsessan Sofia, 2015).

Ryktet säger även att superartisten Ed Sheran kommer att spela på själva bröllopet, men Kenza själv har inte kommenterat detta vidare. Däremot la bloggerskan upp en bild på stjärnan på sin Instagram när hon i våras fick äran att träffa honom innan spelningen i Stockholm med texten “Vi ses på vårat bröllop” – något hon även skrev om på sin blogg:

”Jag förknippar så otroligt många låtar till just vår kärlek och i samma stund som Aleks friade så visste jag vilken låt vi skulle ha vid vigseln. Aleks har bara lyssnat på Ed Sheeran när jag spelar skivorna i bilen eller hemma, men efter konserten igår är han HELT såld och nu är han lika övertygad som jag om vigsellåten och vår brudvals-låt”.

Foto: IBL, Instagram

Annons