Kenza om smekmånaden: ”Blir minst tre veckor”

Nu är det inte många dagar kvar till storbloggerskan Kenza Zouiten's stora dag. Länge har hon och kärleken Aleks Subosic, drömt om att få bli äkta makar och snart är det alltså dags för paret att säga "Ja” till varandra. Nu berättar Kenza om parets planerade smekmånad. Ganska otippat ändå..!

Det var inte alltför länge sedan vi skrev om Kenzas, 26, hemliga möhippa som bloggdrottningens närmsta vänner styrt för henne. Efter att ha återhämtat sig från festligheterna är det nu snart dags för det stundande bröllopet för paret, något Kenza laddar för.

”Idag blir sista ordentliga jobbdagen för mig innan smekmånaden så att jag sedan kan “koppla av”, (dvs försöka fixa allt som är kvar) de resterande dagarna och göra mig redo för the big day!”, skriver hon på sin blogg.

Kenza och Aleks har bara dagar kvar till bröllopet.

I veckan lät hon även läsarna få reda på något annat då det efter vigseln, (som hon även nämnde), är dags för den traditionella smekmånaden. Detta är däremot något Kenza och Aleks, 32, valt att göra på ett lite annorlunda sätt. Nu berättar stjärnan nämligen om att de bestämt sig för en roadtrip.

” Som jag berättat så ska vi köra roadtrip längs medelhavskusten under vår smekmånad och vi är borta i minst tre veckor. Vi kör först ner till Spanien, (vi kommer köra via västkusten vid gränsen Frankrike/Spanien) hela vägen ner till södra delen och sedan rör vi oss österut längs kusten”, skriver Kenza på bloggen samtidigt som hon ber sina läsare om tips om vad de inte får missa när de väl är på plats.

Faktum är att paret inte direkt har någon plan på vad de ska göra.

”Känns så läskigt att åka iväg utan plan haha, jag gillar ju att ha kontroll. Men jag kommer ha massa dötid i bilen påväg ner medan Aleks kör så då ska jag försöka göra upp en liten plan. Sedan är det kul att bara stanna till där det känns mysigt och bra”, avslutar hon.

Vi önskar givetvis Kenza och Aleks ett stort lycka till inför det stundande bröllopet och må de leva lyckliga i alla sina dar’.

Och vad det gäller den kommande smekmånaden, är vi inte speciellt oroliga. Den blir säkert hur bra som helst om vi känner bloggerskan rätt..!

Foto: IBL/Instagram

LÄS OCKSÅ: Så var Kenzas lyxiga möhippa: ”Blev kidnappad”

LÄS OCKSÅ: Kenzas bröllopsavslöjande – så mycket kostar drömklänningen