Kenzas bröllopsavslöjande – så mycket kostar drömklänningen

I augusti gifter sig Kenza med sin Aleks och den klädintresserade bloggaren börjar redan planera vad hon ska ha på sig dagen efter bröllopet. Och det lutar åt en klänning som kronprinsessan Victoria burit...

Den 27 maj förra året döptes prins Oscar, 1, i Slottskyrkan på Kungliga slottet. Hans mamma, kronprinsessan Victoria, 39, bar då en vit stass från svenska märket By Malina, som matchade lillprinsens dopklänning perfekt.

Nu visar det sig att bloggaren Kenza Zouiten, 26, dreglat efter samma By Malina-klänning. I sin blogg skriver hon att hon är på jakt efter en vit klänning att ha på brunchen, dagen efter bröllopet med Aleks Subosic, 32, i augusti. Som Hänt tidigare skrivit om kommer Kenza och Aleks gifta sig på ett slott, vilket är fortfarande oklart.

Kronprinsessan Victoria var först med att bära den drömmiga klänningen från svenska märket By Malina på prins Oscars dop 27 maj förra året.

“Brunchen kommer vara i en av slottets vackra salar och känslan där inne är lite kunglig. Tänker därför köra på den stilen med en guldig lövtiara på huvudet, samt fortsätta på vitt vad gäller klänningen. Dock en kortare modell för att skilja looken från min bröllopslook” skriver hon i bloggen och ger flera alternativ på klänningar hon tittat på.

Under den vita By Malina-stassen, som kostar cirka 2430 kronor enligt hemsidan, skriver hon:

“Den här från By Malina har jag kikat på länge. Väldigt söt! Jag tror dock att den passar bättre för fredagens grillning/picknick?”

För kronprinsessan Victoria passade den däremot att bära på slottet…

En annan som också gillar samma klänning är Allsångs-programledaren och artisten Sanna Nielsen, 32, som i juli förra året bar klänningen under “Allsång på Skansen”.

Sanna Nielsen bar samma klänning på “Allsång på Skansen” den 12 juli 2016.

Foto: IBL