Kenza gifter sig på ett slott: "Blir med en klassisk kunglig touch"

Kenza Zouiten och Aleks Subosic planerar en borgerlig vigsel för 115 gäster utanför Stockholm och ska designa sin klänning tillsammans med Ida Sjöstedt.

Efter att ha förlovat sig i april har Kenza Zouiten, 25, och fästmannen Aleks Subosic, 32, äntligen hittat platsen för sitt drömbröllop. I veckor har paret letat efter det perfekta stället, men det har alltid varit något som saknats!

– Vi var beredda att ändra våra krav men sedan besökte vi ett slott imorse… OCH DET KÄNDES HELT PERFEKT, bloggar hon.

Hon tillägger att paret nu har satt ett preliminärt bröllopsdatum men vilket detta är vill hon inte avslöja. Av inlägget kan vi dock gissa vartåt det lutar.

– Nästa sommar är typ helt fullbokad på många ställen redan så vi har verkligen börjat känna oss stressade.

Bröllopsplanerna är i full gång för Kenza och Aleks.

Kenza och Aleks planerar en fest som varar fredag till och med söndag och de räknar med cirka 115 personer som blir inbjudna på kalaset.

– Min siffra hamnade på 48, Aleks lista lär bli lite längre, han har fler vänner och större familj här, bloggade Kenza då hon berättade att paret påbörjat sina respektive gästlistor.

I ett blogginlägg svarar Kenza själv på frågor från en läsare kring planerna.

– Vi har hittat ett så himla fint litet slott ca 1 timme utanför stan. Miljön runt själva huset är väldigt vacker och jag kan verkligen se framför mig hur fint det kommer att bli. Slottet har även en jättefin sal, så även om vi hade planerat att ha allt utomhus så funderar vi nu på att flytta in själva festen till salen! Så vi kör nog middag ute som tänkt (tänk typ en miljon ljusslingor i träden och allt) och sedan flyttar vi in. Kan ju vara bra, det är ju inte så jättevarmt i Sverige om nätterna.

Kenza Zouiten och Aleks Subosic på semester tillsammans.Hon fortsätter:

Hon fortsätter:

– Det blir ju ett sommarbröllop, med blommor i mängder. Vi tänker typ lite bohemiskt men med en klassisk kunglig touch.

Kenza berättar vidare att hon ska designa sin klänning tillsammans med Ida Sjöstedt som för övrigt fick äran att designa prinsessan Sofia Hellqvists brudklänning.

– Just nu vill ena halvan av mig ha en enkel lite bohemisk klänning med långa spetsärmar, djup rygg och enkel kjol. Medan andra halvan av mig vill ha en lite mer prinsessig klänning. Vi får se!

Paret var nyligen på semester i Montenegro och Kezna lade upp en bild där hon skrev: “Ta mig tillbaka!

 Foto: IBL