TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Se Adam Alsing som nye Arga snickaren: "Jag lackar på riktigt"

15 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Adam Alsing är nya "Arga snickaren" och blir direkt vansinnig på en familj som har så stort byggkaos hemma att deras barn riskerar att ramla – och dö.
Annons

Det var i början av året som det stod klart att tv-profilen Adam Alsing, 48, tar över som “Arga snickaren” efter Anders Öfvergård, 49. I kväll sänds det första avsnittet med den nye programledaren – och han är minst lika upprörd över byggfusk som sin föregångare.

I programmet besöker Adam Alsing föräldrarna Lena och Fredrik i Rydsgård, där de i princip bor i en byggarbetsplats tillsammans med sin dotter. Familjen sover en våning upp, men det finns ännu ingen trappa dit. I stället tar sig hela familjen upp och ner med hjälp av en livsfarlig och ranglig stege – något som får Adam Alsing att fullständigt rasa.

– Är ni inte rädda att er dotter ska trilla och slå sig? Är det en risk ni tar eller? Jag hade aldrig accepterat att mitt eller något barn överhuvudtaget skulle trilla och så ihjäl sig, säger han i programmet och fortsätter.

– Där lackar jag ur på riktigt. Det är tre och en halv meter ner till stengolvet. Om er dotter ramlar ner och drattar på huvudet där så är det nog dessvärre god natt.

Se Adam Alsing som den nya “Arga snickaren” i klippet nedan!

Arga snickaren - Huset är en dödsfällaBrand logo
Arga snickaren - Huset är en dödsfälla

“Arga snickaren” sänds 20.00 på Kanal 5 i kväll, onsdag.

FOTO: Kanal 5

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons