Idol 2023 marknadsföring banner

Efter "Arga Snickaren" - musfritt hemma hos E-Type

08 feb, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
För två år sedan fick artisten E-type besök av Arga Snickaren Anders och hans team. Det var så passa illa hemma hos E-type att han övervägde att sälja hela gården. Ikväll när tv-programmet gör ett återbesök ser saken annorlunda ut. "Jag känner på riktigt en tacksamhet", säger E-Type som även lyckats bli av med alla möss.
Annons

I förra säsongen av “Arga Snickaren VIP” fick vi se när Martin ”E-type” Eriksson, 51, fick hjälp av Anders Öfvergård, 49.

Några år tidigare hade E-Type rivit en bärande vägg i huset på gården i Adelsö, något som fick förfärliga följder. Väggarna på övervåningen hade släppt från golvet och hela huset riskerade att falla ihop.

– Jag är rädd att hela övervåningen faller när som helst, sa E-type i programmet medan han försiktigt tippade på tå i rädsla för att bohaget skulle falla ihop som ett korthus.

skarmavbild-2017-02-08-kl-15-54-28
Under det första besöket för två år sedan fick E-Type en rejäl utskällning av Anders för att ha rivit ned en vägg på felaktigt sätt.

E-Types ångest var så pass enorm att han knappt ville vistas i sitt eget hem. Ikväll får han besök av Arga Snickaren som vill följa upp sitt arbete och se hur E-Type lever efter renoveringen.

Annons

– Jag känner på riktigt en tacksamhet för den hjälp jag fick. Jag minns så väl när jag kände att ja men då säljer jag det här, jag skiter i det här och flyttar in till stan igen, det är lättare.

skarmavbild-2017-02-08-kl-15-53-32
På gården på Adelsö bor E-type stort tillsammans med alla sina hundar.

Men med programmets hjälp har han idag, två år senare, kommit på andra tankar. Förutom att han stormtrivs på sin gård, och nu även kan använda både köket och sovrummet på övervåningen, så har han även blivit kvitt ett stort problem.

– Det bor en hel del möss på gården och de huserar ju överallt, men här inne är det musfritt.

Arga snickaren – vad hände sen?” sänds ikväll på Kanal 5 klockan 20.00.

Foto: Ibl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons