Anna Book ljög i "Arga snickaren" – lurade Kanal 5

Anna Book fick en renovering av sitt hem i tv-programmet ”Arga snickaren” och rördes till tårar av tacksamhet. Men nu berättar artisten att allt hon sa var en lögn.

Det är i programmet i ”Arga snickaren – vad hände sen?”, som spelats in ett år efter renoveringen, som Anna Book, 46, nu avslöjar att hon ljög för tv-kanalen om sin tacksamhet. När hon med tårar i ögonen sa att hon var ”så nöjd, glad och tacksam” med det som “Arga snickaren”-teamet gjort med hennes hem så var det endast skådespeleri.

– Jag är glad att jag var artig och väluppfostrad och visade glädje och tacksamhet. Men det var lite skådespel, det måste jag säga. Vi märkte ju ganska tidigt att det inte var riktigt bra. Jag tror på att ge saker och ting en chans, det var därför jag inte sa ”men vänta lite, vad fan har ni gjort?”, säger Anna Book i programmet.

LÄS MER: Anna Books tuffa tid efter viktraset

Anna Book fick både hallen, köket och vardagsrummet renoverat gratis i tv-programmet. Dessutom byttes vitvarorna ut och familjens uteplats rustades upp. Men inte mycket av detta har blivit rätt gjort, enligt artisten själv. Anna Book menar att hon varit missnöjd med renoveringen sedan dag ett.

– I vår gamla soffa kunde vi sitta 20 man. Nu får vi plats tre personer. Fåtöljerna åker fram och isär och delar sig. Vi har haft ett sånt jävla gissel, säger Anna Book och fortsätter:

– Och hur många gånger om året ska jag behöva ta av min soffklädsel och tvätta? Den blir skitig. Det är synd att man kastar ut något och så får man något som faktiskt har gjort allt lite sämre.

Anna Books tvättmaskin tvättar inte heller rent. Foto: Kanal

Anna Books tvättmaskin tvättar inte heller rent. Foto: Kanal

Inte heller köket blev någon succé. Anna Book menar att hon blev missnöjd direkt hon såg att de inte hade bytt ut hennes kakel eller bänkskivorna. Dessutom fungerar inte diskmaskinen som den ska.

– Det är jättefina vitvaror, men faktum är att den inte diskar rent. När man tar ut disken är den inte torr. Och när man öppnar diskmaskinen så lossnar listen under. Jag tycker att det har försvårat livet, säger hon.

LÄS MER: Anna Book: “Jag är kärare än någonsin”

Enligt Anna Book är det inte bara diskmaskinen som har ställt till problem för henne. Inte heller tvätt- och torkmaskinerna gör sitt jobb.

– Tvättmaskinen tvättar inte rent. Vi har haft problem sedan vecka ett. Det har varit ett tufft och tråkigt år på många sätt och det är mycket som har försvårats. Tvätten tar mycket längre tid, det har blivit skitjobbigt, säger hon och fortsätter.

– Allt här har inte bara blivit skit, men det är tyvärr inte bara rosenblad och champagne och härligt skimmer över allt heller.

Inte heller tvättmaskinen tvättar rent, enligt schlagerstjärnan. Foto: Kanal 5

Inte heller tvättmaskinen tvättar rent, enligt schlagerstjärnan. Foto: Kanal 5

”Arga snickaren – vad hände sen?” sänds 20.00 på Kanal 5 i kväll, onsdag.

LÄS OCKSÅ: Anna Book visar upp sitt viktras: ”Fan så stolt jag är!”

FOTO: Stella Pictures, Kanal 5

SENASTE NYTT!