LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Book: "Jag är kärare än någonsin"

12 aug, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Trots att de varit gifta i 15 år är de som nykära. Roberto såg till att skämma bort Anna Book rejält på parets 15:e bröllopsdag.
Annons

För 18 år sedan träffade Anna Book, 45, sitt livs kärlek i maken Roberto Toldedano, 47. Bara två månader efter parets första dejt kände Anna att hon hittat mannen i sitt liv. Sedan dess har paret varit oskiljaktiga och syns ofta tillsammans ute på kändisvimmel. När Roberto friade till spanskättade Anna i ett torn på spanska ambassaden i Stockholm var svaret därför ett självklart ja. Kort därefter, den 30 juni 2001, vigdes paret inför ett hundratal gäster i Gustaf Adolfs kyrka på Östermalm. Flera rutinerade artister bjöd på skönsång.

Anna Book kan inte vara utan sin Roberto Toldedano.

I skaran av uppträdanden fanns Jan Johansen som hyllade brudparet med sin schlagermelodi ”Se på mig”. Och trots att de varit gifta i 15 år har Anna och Roberto inte slutat titta på varandra med den där nytända kärleksblicken.

Annons

– Nu har vi varit tillsammans i 18 år och jag kärare är någonsin. Han är verkligen min allra bästa vän, säger Anna till Hänt.

Anna är just hemkommen från Malaga där hon och maken äger en fastighet på den spanska solkusten och efter 17 operationer de senaste åren, är hon i högform.

Den 30 juni 2001 sa Anna Book ja till sin Roberto Toldedano.

Även om det varit många resor dit under åren är denna sommar extra speciell. Paret firade nämligen 15 år som gifta.

– Jag blev överröst med presenter . Det var så romantiskt. Jag väcktes av Roberto som hade gjort så fint med frukost på sängen och blommor.

Höjdpunkten var helt klart Robertos överraskningspresent till Anna.

– Jag fick en shoppingrunda på stan och fick välja precis vad jag ville, säger en nöjd Anna.

Hon visar stolt upp två av presenterna som hon valt att bära under Prideveckans schlagerkväll – ett par glittrande skor och en matchande klocka runt handleden. På frågan vad maken fick av henne i present, svarar hon kvickt:

– Han fick ju Anna! följt av ett skratt.

Tillsammans har Anna och Roberto barnen Vanessa, 13, och Antonio, 15. Anna har även dottern Felicia, 25, från en tidigare relation.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons