LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books tuffa tid efter viktraset – ärliga bilden

13 jan, 2017 
Malin Ljung
Hon har lyckats tappa 60 kilo, trots sin tuffa sjukdom. Men nu skriver Anna Book om det tuffa motstånd hon möter, och hur det påverkar henne.
Annons

Anna Book, 45, har en sju-helsikes hälsoresa bakom sig. I flera års tid har hon fajtats mot diagnosen PCOS, en sjukdom som bland annat gör att man lätt går upp i vikt.

Schlagerstjärnan har öppet visat upp kampen i vardagen som hittills resulterat i att hon gått ned cirka 60 kilo.

Nu har Anna dock fått ett bakslag. På sin Instagram skriver hon om den långa resan och beskriver den som tidvis tung. Och just nu är det lite extra motigt för henne.

“Just nu spökar lite “demoner” med mig. Jag är inte riktigt framme vid mitt mål (som vissa individer på ett eller annat sätt) fortfarande påminner mig om…”, skriver hon.

I äkta Anna Book-anda fyller hon även på att peppa och hurra för sig själv och bedriften att ha lyckats gå ned så mycket.

“Det är banne mig INTE dåligt. Och jag tror att jag bara vill gå ner 8-12 kg till. Men då måste min aptit bli bättre, och jag måste hitta min balans igen”.

Artistens följare bombarderar just nu bildinläggets kommentarsfält med kärlekshälsningar och hurrarop över Anna Books bedrift. De ger även rådet att inte lyssna på de negativa kommentarerna.

“Så himla bra kämpat. Om en del bara insåg att har man inget gott att säga då kanske man skall vara tyst”, skriver en av dem.

Vi på Hänt hade inte kunnat sagt det bättre själv, heja Anna!

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons