LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Schulman lämnade middagen med Kanye West: "Högljudd"

11 mar, 2017 
Lina Arvidsson
När Alexander Schulman och hans bror Calle åt middag på restaurang störde de sig på sällskapet vid bordet bredvid. Föga anade de att de satt i omedelbar närhet till världsstjärnan Kanye West.
Annons

Alex Schulman, 41, är en van gäst på krogarna kring Stureplan. I Alex och Sigges podcast berättar han om när han sumpade chansen att hänga med en av världens största stjärnor.

Alex satt nämligen tillsammans med sin bror Calle Schulman, 37, på restaurangen Riche i Stockholm när han uppmärksammade ett gäng vid bordet bredvid.

Alex Schulman och Calle Schulman hade en trevlig kväll när friden stördes av ett livligt gäng vid bordet bredvid.
Alex Schulman och Calle Schulman hade en trevlig kväll när friden stördes av ett livligt gäng vid bordet bredvid.

Alex uppfattade sällskapet som ett högljutt gäng, på gränsen till för stökiga.

– Jag åt och vi hade det trevligt, jag och min bror. Men det här gänget intill blev lite högljudda och de blev också fler och fler, säger Alex i podden.

Ljudnivån blev tills slut så hög att Alexander och Calle Schulman inte kunde prata med varandra. Middagen var på väg att bli förstörd.

Annons

– Diskret vinkade jag på en servitör och sa ’det är lite mycket tjatter här. skulle jag och Calle kunna få byta bord? berättar Alexander i podden.

Stället var fullt, men de kunde få ett bord på systerkrogen Teatergrillen. Alexander och Calle flyttade dit och fick en lugnare middag. Efter en stund ringde Alex fru Amanda Schulman och var exalterad.

– Hon sa ’är inte du på Riche? Det är helt sjukt! Alla snackar om det! Kanye West är där med sitt gäng! säger Alexander och skrattar.

Världsstjärnan Kanye West gjorde ett besök på Riche - precis bredvid Alexander Schulman.
Världsstjärnan Kanye West gjorde ett besök på Riche – precis bredvid Alexander Schulman.

Det visade sig att det högljudda sällskapet som fått bröderna Schulman att byta bord var världsstjärnan Kanye West med sällskap.

– Jag vet ju nu i efterhand att det var nånting som var bekant med den där jäveln, säger Alex Schulman.

När han sedan gick tillbaka till Riche såg han horder av fans som samlats utanför restaurangen för att få en skymt av världsstjärnan.

– Jag hade då det bästa bordet, precis en meter ifrån honom, säger en ångerfull Alexander Schulman.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons