LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kanye West anklagas för bluff efter kollapsen

13 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Kanye West har alltid varit känd för sina oförutsedda och spontana handlingar som chockar världen gång på gång. Efter att ha tillbringat tre veckor på sjukhus så är han nu tillbaka, men fansen tror det är en bluff.
Annons

Den 21 november checkade rapparen Kanye West, 39, in på psyket och det stod klart att han skulle gå igenom en psykiatrisk utredning. Nu, tre veckor senare, har stjärnan kommit tillbaka, som en helt ny person. Och då pratar vi inte om hans personlighet utan det är utsidan som har förändrats. Kanye har gått och blivit blondin.

Kanye syntes offentligt för första gången förra veckan sedan han ställde in ”Saint Pablo tour”. Det var på en utställning av ”Rock Owens: Furniture” i West Hollywood som stjärnan gjorde nypremiär i rampljuset sedan vistelsen på sjukhuset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kanye har bytt sitt mörka hår mot en ny blond frisyr. Fansen känner inte igen honom och är osäkra på att det ens är han.

Bilder på Kanye med det blonda håret har spritt sig över internet och hans fans har svårt att tro på att det är han. En del anklagar stjärnan för att bluffa. På Instagram skriver bland annat ett fan:

“Jag har aldrig trott på kloner förrän jag såg den här bilden”

Följaren menar på att hen inte tror att det är rapparen själv på bilderna.

Vad tycker ni om Kanyes nya frisyr, passar det honom?

Annons