LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sarah Dawn Finers beslut för bebisen – dagar innan födseln

27 apr, 2021 
Sarah Dawn Finer
Sarah Dawn Finer är gravid och väntar nu sitt andra barn. Den stora dagen börjar närma sig och nu kommer Sarah med ett stort beslut, bara dagar innan förlossningen!
Annons
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”Brand logo
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

Sarah Dawn Finer, 39, meddelade i slutet av förra året att hon är gravid med sitt andra barn – en nyhet som hon plötsligt valde att avslöja i direktsänd tv!

Det var när hon gästade TV4:s Efter fem som hon berättade om det hela för Tilde de Paula, 48. Det var precis innan jul och i programmet kunde Sarah konstatera ett och annat om vad hon önskar sig i julklapp.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk. Och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, sa hon då.

Sedan dess har mycket hänt för den populära sångerskan och bland annat har hon synts till som jurymedlem i Talang. I programmet hade Sarah många gånger nära till tårar och många misstänkte att det var hennes gravid-hormoner som fick komma fram.

Sarah Dawn Finer sa till på skarpen efter följarnas frågor

Men utöver det har det inte talats särskilt mycket om Sarahs graviditet. Men för ett tag sedan valde hon att ryta ifrån till följarna efter deras frågor om amning.

Annons

”Nu när jag väntar barn igen kommer samma frågor igen. Och hundratals andra och jag undrar…Vad spelar det för roll för dig om jag ammar eller inte, eller om jag pumpar eller inte? Varför måste du som jag inte frågat, ha en åsikt i ärendet angående mina beslut med min kropp, mitt moderskap eller berätta för mig huruvida du tycker det är äckligt eller inte. Om det sker på allmän plats?”, skriver hon.

Sarah har redan dottern Annie Grace Finer, tillsammans med pojkvännen Jonas. Men nu ska alltså familjen växa ytterligare och faktum är att det är mycket snart! Sarah är nämligen beräknad att föda vilken dag som helst.

Sarahs beslut om förlossningen – orden inför

Och eftersom att förlossningen är nära nu så har hon gjort upp en plan för sin podd. Hon och hennes team ser till att ha färdiga avsnitt att publicera så att Sarah enbart kan fokusera på att föda sitt barn.

Annons

”I och med att jag väntar på att ”trycka ut en bebis”, vilken dag som helst, så sitter jag och Per in i det sista och klipper de intervjuer jag hunnit gjort innan, så att ni kan fortsätta få en i veckan även då.”, skriver hon nu på Instagram.

I samband med tankarna kring podden så tänker Sarah också lite på vad som händer härnäst. Nu är det nämligen fullt fokus på att bebis i magen ska känna sig hemma när den väljer att titta ut.

”Just nu försöker jag ”boa” lite för bebis och förbereda mig, hur man nu gör det?! Hahaha.. Jag försöker egentligen bara andas och chilla när det går.. (har man fler barn är det ju drag jämt..) Mer än så, det kan jag inte just nu. Bara att vänta..”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons