LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

03 feb, 2021 
Sarah Dawn Finer
Sarah Dawn Finer är gravid med sitt andra barn.
Just nu är hon högaktuell i såväl Talang som Renées brygga.
Men nu berättar hon om sin okända diagnos.
– Ingen är förvånad, säger hon.
Annons
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”Brand logo
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

Sarah Dawn Finer, 39, har kanske en av Sveriges mest älskade röster. Just nu är hon dessutom aktuell som jurymedlem i TV4:s Talang och när kanalen sände musikgalan Don't stop the music axlade hon rollen som programledare tillsammans med Martin Stenmarck, 48.

Nyligen avslöjade den begåvade sångerskan att hon är gravid med sitt andra barn. Den glada nyheten avslöjade hon för första gången i direktsänd tv då hon gästade TV4:s Efter fem.

Det var när programledaren Tilde de Paula frågade om Sarah önskade sig något speciellt inför jul som Sarah berättade det oväntade beskedet.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, sa Sarah då i programmet.

Därför håller Sarah sin pojkvän hemlig

När det gäller Sarahs privatliv är hon tillsammans med pojkvännen Jonas Reinsjö, 39, och paret har levt ihop under flera års tid. Paret har tillsammans tre-åriga dottern Annie Grace Finer, och Jonas har dessutom fyra barn från en tidigare relation.

Annons

Sarah delar gärna med sig av sitt liv på hennes sociala medier, men något som hon är allt mer privat om är familjen. Därför kom det inte kanske som en jättestor chock att hon valt att hålla graviditeten hemlig de första månaderna. Men en annan person som hon gärna också håller hemlig är pojkvännen Jonas.

”Jag försöker hålla mitt privatliv privat, och jag kommer fortsätta göra det med respekt för mitt arbete”, har Sarah tidigare skrivit på Instagram. Men hon passade då även på att poängtera att pojkvännen Jonas är fantastisk! Hon fortsatte:

”och för mitt förhållande med min fantastiska pojkvän Jonas, barnets far, och våra familjer”.

Renée Nyberg, Sarah Dawn Finer
Renée Nyberg bjuder alltid upp till djupa samtal med sina gäster.

Sarah Dawn Finer om okända diagnosen

Just nu är Sarah högaktuell i Renée Nybergs, 54, intervju-program Renées brygga. Det är när Sarah berättar om hennes väninna som berättade för henne om ADHD som sångerskan verkligen inte kunde hålla tillbaka tårarna.

Annons

– Jag hade en väninna en sommar, som berättade att hon hade blivit diagnostiserad med ADHD. Så då satt vi och pratade och jag hörde liksom bara mig själv, fast i en lite klokare och mognare version.

Efter det samtalet med väninnan valde Sarah att helt enkelt kolla upp sig själv, ifall det kunde vara så att hon också kunde ha den diagnosen.

– Då gick jag ut på nätet och fick remiss och fick en utredning. Och ingen är förvånad för mycket riktigt så hade jag adhd, säger hon i programmet.

Medan Sarah torkar tårarna som rinner längs hennes kinder förklarar hon att det var skönt att få diagnosen, samtidigt som hon kände en stor sorg.

– Och lika skönt som det var att förstå sig själv för första gången, lika sorgligt var det att det har tagit sån tid, säger hon.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons