TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sarah Dawn Finer visar upp gravidmagen – följarnas starka reaktioner

25 apr, 2023 
Sarah Dawn Finer.
Sarah Dawn Finer har en stor familj och idag är hon mamma till två barn och fyra bonusbarn.
Nyligen delade Sarah flera bilder på sin gravidmage från tiden hon väntade barn.
Annons
Louise Hoffstens om Tareq Taylors musikkarriär: ”Spännande”Brand logo
Louise Hoffstens om Tareq Taylors musikkarriär: ”Spännande”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära artisten och programledaren Sarah Dawn Finer har en stor familj. För snart sex år sedan blev hon mamma för första gången till en dotter och för två år sedan fick hon en son. Sarah har även fyra bonusbarn.

Därför visar inte Sarah Dawn Finer upp barnen

– Jag vill lägga upp 1000 bilder och filmer på dem jämt för jag har världens vackraste, roligaste och mest fantastiska barn, men jag hejdar mig. Jag vill inte ha konsekvenserna av att de bilderna inte längre bara är våra. Om det skulle bli så. De måste vara medvetna om vad det innebär först och få välja det själva, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Folk tycker jag är skittråkig och jobbig för detta. I och med att jag inte vill att de lägger upp filmer och bilder på mina barn heller... Men så får det vara. Jag tänker mycket på det, och samtidigt har jag bestämt mig för det för längesen. Innan jag ens hade barn.

Annons

Men ibland får vi lite uppdateringar ifrån Sarah, i maj 2021 delade hon med sig om bebislyckan med sonen. Även hur dramatisk förlossningen var.

”Tacksamhet. Det är det enda jag kan känna. Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet. Vår vackra, starka pojke, Benji Sam Finer kom till oss, tidigt imorse denna söndag. Det finns ingen passande bild eller text att skriva i en sån här stund. Du kom ut tillslut, men under dramatiska omständigheter, och under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv”, skrev hon då.

Sarah Dawn Finer visar upp gravidmagen – talar ut om tuffa förlossningen

Nu har Sarah även delat med sig av sina graviditeter och hur tufft det var. Det är i ett inlägg på Instagram som hon visar upp flera bilder på sin gravidmage från graviditeterna. Hennes barn har gemensamt att båda föddes i april och delar samma födelsedagsmånad. Även ett av hennes bonusbarn fyller år samtidigt.

Annons

”I april 2017 och april 2021 var jag höggravid och gjorde mig redo för mina två barns födelse. Min snart 6-åriga dotter föddes i vecka 41-42 och min 2-åriga son, föddes i vecka 39.. och så, det slutade med att de föddes med 4 år och 5 dagars mellanrum. (Och ett av mina bonusbarn föds också den veckan!) Så det handlar om att göra sig redo för födelsedagar just nu. ”

Sarah berättar även att ingen av hennes förlossningar var enkla. Därför blir det extra känslosamt att fira barnens liv och minnas veckan då dom föddes.

”Det var inget lätt med dessa två graviditeter och inget lätt med deras förlossningar, tvärtom, så att fira deras liv och minnas den här veckan i april 2017 och 2021 gör mig alltid väldigt känslosam. Innan jag fick träffa dem på riktigt första gången.”

Hon avslutar med att hylla sina barn.

”Lycka till alla er gravida kvinnor där ute. Håll ut, njut och mycket kärlek! Så, Annie Grace Finer snart 6 år gammal, och Benji Sam Finer snart 2 år gammal... Ni är de roligaste, galnaste, helt fantastiska och helt omöjliga på samma gång, men fortfarande de mest kärleksfulla och vackraste människorna i mitt liv. Tack för att ni valde mig att vara er mamma.. Jag kommer att arbeta hårt för att förtjäna det, hela mitt liv.Grattis i förskott.”

Följarna reagerar starkt

I Sarahs kommentarsfält är det flera följare som nu hyllar sångerskan.

Du är verkligen något alldeles extra. Grattis till de två barn som har lyckan att ha fått dig som mamma”, skriver en följare.

Så vackra bilder”, tillägger en annan.

Underbara bilder på en underbar kvinna! Såå vacker!”, skriver en tredje.

FOTO: Robin Haldert/TT

Annons