LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför visar inte Sarah Dawn Finer upp barnen – sanningen om beslutet

10 mar, 2023 
SARAH DAWN FINER
Sarah Dawn Finer är mamma till två barn och fyra bonusbarn.
Men på hennes sociala medier finns inte en skymt av några barn, nu berättar hon hur det egentligen ligger till på den fronten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på MelloBrand logo
Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello

Sarah Dawn Finer, 41, är en av Sveriges mest folkkära programledare och sångerskor. I julas fick vi se henne i en oväntad kombo, nämligen ihop med stjärnkocken Tareq Taylor, 53.

Det hela handlade om att Sarah och Tareq gav sig ut på en turné med julshowen Finer & Taylor – En julvärdig show. Namnet kommer såklart ifrån att båda varit julvärdar i tv.

Showen möttes med mycket beröm och för många kanske det kom som en överraskning att Tareq kan sjunga så bra. Men faktum är att den talangen visade han redan i Masked singer 2022 där han kammade hem hela kalaset.

Därför vill Sarah Dawn Finer inte visa upp barnen

Med andra ord är Sarah väldigt öppen och delar gärna med sig av allt möjligt som händer i hennes liv. Men det finns något som hon valt att hålla helt utanför offentlighetens ljus.

Annons

För snart sex år sedan blev Sarah Dawn Finer mamma för första gången till en dotter och för två år sedan fick hon en son. Men de här barnen har aldrig fått synas i hennes sociala medier och Sarah har tidigare berättat om beslutet och att hon vill hålla sina barn på det privata planet.

För tidningen Mama berättar Sarah nu sanningen om beslutet.

– Jag vill lägga upp 1000 bilder och filmer på dem jämt för jag har världens vackraste, roligaste och mest fantastiska barn, men jag hejdar mig. Jag vill inte ha konsekvenserna av att de bilderna inte längre bara är våra. Om det skulle bli så. De måste vara medvetna om vad det innebär först och få välja det själva, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Folk tycker jag är skittråkig och jobbig för detta. I och med att jag inte vill att de lägger upp filmer och bilder på mina barn heller... Men så får det vara. Jag tänker mycket på det, och samtidigt har jag bestämt mig för det för längesen. Innan jag ens hade barn.

Annons

Sarah Dawn Finer om dramatiska förlossningen med sonen

Det var i maj 2021 som Sarah kunde dela med sig av bebislyckan med sonen. Däremot verkade det inte vara helt odramatiskt.

”Tacksamhet. Det är det enda jag kan känna. Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet. Vår vackra, starka pojke, Benji Sam Finer kom till oss, tidigt imorse denna söndag. Det finns ingen passande bild eller text att skriva i en sån här stund. Du kom ut tillslut, men under dramatiska omständigheter, och under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv”, skrev hon då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons