LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nour El Refai stoppas efter sjukdomsbeskedet – här är hennes ersättare

10 mar, 2023 
NOUR EL REFAI
Nour El Refai är självklar i Masked singer och alla andra program och events som hon tar sig an.
Men nu byts hon ut – och ersätts av Gry Forsell!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på MelloBrand logo
Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello

Nour El Refai, 35, och Henrik Schyffert, 55, är ett av Sveriges hetaste kändispar då de båda har en väldigt framgångsrik karriär inom tv och stand up-branschen.

Paret träffades för tio år sedan och under den här tiden har mycket hänt. I oktober 2019 fick de sin son Sami och det senaste är att de gått från att ha varit särbos till att numera vara sambos.

Nour har massa bollar i luften. Förutom att hon driver sin podd ihop med Henrik så är hon också en självklar medlem i Masked singer-panelen. Hon syns även till i olika tv-program och tv-serier som till exempel Bonusfamiljen.

Nour El Refai byts ut – ersätts av Gry Forsell

Nu i Mello-tider skulle Nour också ha hållit i invigningen av Mall of Scandinavias nya "food-court" som fått namnet S2.

Annons

Den här delen av Mall of Scandinavia består av 1700 kvadratmeter och det finns 14 restauranger, sju karaokerum, och en scen för liveuppträdanden, samt en storbildsskärm med den senaste tekniken.

”Kvällens värdinna, Nour El Refai, kommer att guida er genom tillställningen.”, löd instruktionerna i inbjudan till eventet.

Men i sista sekund har man nu fått tänka om och det går inte längre att räkna med Nour kvällen till ära.

”En toksjuk mamma och ett inte lika sjukt barn”, förklarar Nour på Instagram.

Nu kan Hänt avslöja vem som kommer ta hennes plats istället. Nämligen ingen mindre än radioprofilen och mångfacetterade programledaren Gry Forsell, 50.

”Ja tyvärr är Nour sjuk så istället kommer Gry Forsell och hjälper oss på scen!”, skriver eventansvarige Mia Jorpes i ett meddelande till Hänt.

Gry Forsell om inhoppet: ”Född redo”

Att det blev just Gry Forsell som fick hoppa in istället för Nour visade sig bli en utmärkt lösning. Gry tvingades rycka in med kort varsel.

”Hahaha jag är ”född redo” så det känns bara kul! Trist för Nour att hon blev sjuk men jäkla bra tajming att jag kunde med så kort varsel.”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

”Vi hade Tone Sekelius som gäst på Mix megapol i morse och hon kommer till efterfesten ikväll så det blir att börja och sluta en lång dag med henne.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons