lars lerin

Lars Lerins lycka med Manoel "Junior" Marques – nu avslöjas det

Junior och Lars Lerin

Makarna Lerin om det nya lyckobeskedet från Brasilien.

Makarna Lerin blir hotellägare.
Nu berättar paret om beslutet.
– Det är vårt lilla paradis, säger Junior.
Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello
0:24

Efter reklamen: Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello

(0:24)

Slå på ljud

Makarna Manoel "Junior" Marques, 45 och Lars Lerin, 68 har blivit hotellägare. Paret tog över hotellet redan för ett år sedan, men överlåtelsen av marken har dragit ut på tiden. Fram tills nu. Därför väljer makarna att nu berätta den glada nyheten, något som Manoel bekräftade för Värmlands Folkblad.

Parets Lerins strandhotell

Bild på familjen Lerins nya investering. FOTO: PRIVAT

– Hotellet består av stora och små hus. Som bungalows, vill man så sköter man allt själv. Totalt är det 18 rum, säger Junior.

Fick tillökning i familjen - upptäckte hotellet

Det var i samband med att makarna Lerin fick tillökning i familjen i form av deras döttrar Iris och Gerd som de båda upptäckte strandhotellet i Angora do Reis, som ligger mittemellan de större städerna Sao Paulo och Rio de Janeiro.

– Vi bodde på hotellet i en och en halv månad. Lars målade motiv från Brasilien. Det är ett paradis omgivet av vild natur. På kvällarna kan man höra en orkester av olika grodor och fågelsång och även andra djur. Stranden är så fin att det nästan inte går att beskriva, berättar Manoel Junior Lerin för Värmlands Folkblad.

Lämnar landet med familjen till sommaren

Det är dock inte paret själva som är på plats och driver hotellet. Det gör Juniors systerdotter tillsammans med personalen som finns på plats på strandhotellet i Angora do Reis, men Junior berättar vidare att han är i ständig kontakt med systerdottern och hörs i princip varje dag om frågor gällande parets investering.

Till sommaren är planen att makarna tillsammans med de fyra barnen ska besöka deras nya strandhotell. Det blir dock inte under den mest hektiska perioden med fullt med gäster. Högsäsongen för resenärer till Brasilien sträcker sig till mars månad och efter det sjunker både antalet gäster och temperaturen i landet till 20-25 grader. Temperaturer som en svensk sommar.

Träffades för 15 år sedan

Lars och Manoel "Junior" Marques träffades 2007 och har varit gifta sedan 2009 Förutom sina två döttrar Iris och Gerd även sönerna Rafael och Gabriel. Paret har även medverkat i serierna Lerins Lärlingar, För dig naken och Vägen ut med Lars Lerin som tidigare har visats på SVT och SVT Play.

Foto: Tommy Pedersen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN